avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... partajare credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

partajare credit

Se poate partaja un credit de nevoi personale din care nu sa cumparat nimic ?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 10:41, 30 Octombrie 2012
Presupun ca vorbiti despre un partaj in urma unui divort. Raspunsul este DA, se poate partaja un credit care a fost contractat in timpul casatoriei, pentru ca este o datorie comuna, care face parte din masa partajabila.
Cu precizarea ca , daca banca nu este de acord cu partajul respectiv, tranzactia sotilor nu ii este opozabila bancii si aceasta poate urmari silit pentru intreaga datorie pe oricare dintre fostii soti.
Ultima modificare: Marți, 30 Octombrie 2012
ContSters214341, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am sanse?- partaj MihaiNiky MihaiNiky Am divortat acum 3 ani si mi-a fost incredintat copilul pt ca mama lui este plecata in Portugalia de ceva timp. As putea sa deschid partaj dupa atata timp? ... (vezi toată discuția)
Urmarirea veniturilor din profesie cristina_mihaela cristina_mihaela Buna ziua ! V-as ruga pentru cei in domeniu si cu experienta care-mi pot raspunde, daca din punct de vedere legal, se poate inainta in instanta-Judecatorie-o ... (vezi toată discuția)
Executarea silita a apartamentului care este bun comun pardailanminoiu pardailanminoiu BUNA ZIUA DORESC SA STIU DACA NU AM REUSIT SA IMI ACHIT RATELE LA BANCA , RATE DE NEVOI PERSONALE FARA GARANTII,SI SUNT AMENINTAT DE EXECUAREA SILITA ... (vezi toată discuția)