avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Raspundere patrimoniala!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Raspundere patrimoniala!

As dori sa va cunosc parerea la urmatoarea problema!Ca sa existe raspundere patrimoniala a salariatului trebuie sa existe un prejudiciu real adus angajatorului!Ce se intampla cind prejudiciul se recupereaza dupa ce salariatul nu mai este angajat?adica angajatul face niste greseli in timpul activitatii sale.,dar aceste greseli transformate in prejudicu afecteaza pe angajator dupa ce salariatul nu mai este angajatul firmei,prin urmare prejudiciul real al angajatorului este dupa plecare angajatului si indirect rezulta ca in timpul desfasurarii cim angajatul nu a adus prejudicii firmei respective!Asa e?
Cel mai recent răspuns: razvandicu , utilizator 08:04, 29 Ianuarie 2009
Rectific!In momentul in care am lucrat nu sa contastat nici o neregula a activitatii mele(nici un proces verbal,nici o abatere disciplinara,abosolut nimic!Dupa mi am dat demisia la citeva zile patronul ma acuza ca am facut niste greseli si din cauza asta el a pierdut bani!Acum se face o expertiza sa se vada daca am facut acele greseli!Eu nu sunt lamurit deoarece daca in perioaada activitatii mele nu sa gasit nici o neregula,nu sa intocmit un proces verbal de vreo abatere...e posibil sa vii dupa ce au incetatat raporturile de munca sa ma acuzi ca ti am gresit?Der ce nu a acuzat atunci?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare! cata26 cata26 Ce sanse de castig ar avea angajatorul daca da in judecata cf art 270 codu muncii pe salariat?Situatia este:..salariatul a lucrat timp de 2 luni si dupa care ... (vezi toată discuția)
Temei legal? ovidana ovidana Un angajat a creat societatii un prejudiciu major in urma unui accident rutier produs din culpa exclusiva a acestuia, astfel autocamionul condus de catre ... (vezi toată discuția)
Raspundere patrimoniala! mihaila ionut mihaila ionut Sper sa ma ajutati si pe mine intr o problema!Am lucrat la o societata aproximativ 2 sapt fara cim si dupa asta am semnat un cim!Acum e posibil sa fiu in ... (vezi toată discuția)