avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistratura ianuarie 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistratura ianuarie 2013

Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri?
Asa credeam si eu ca ma destind...maaare greseala. Am zis las ca iau doar codul, dar nici poveste nu merge nici asa. Contractele lui Stanciulescu m-au dezamagit insa, asa ca am luat Institutiile lui Boroi & Co.La reale doar mi am bagat nasul prin cod dar inca nici nu am altceva. Ce aveti la reale ?
NCC adnotat si comentat, Baias &Co
stufos, incarcat, diferit " pe ici pe colo, si anume , in punctele esentiale "
Azi, in Ajunul Craciunului va doresc sa aveti parte de sarbatori fericite alaturi de cei dragi. Sa va aduca Mosul sanatate, fericire, liniste sufleteasca, noroc si implinirea tuutror dorintelor!
Craciun fericit! :hugall:
Ultima modificare: Luni, 24 Decembrie 2012
c_m, utilizator
Sarbatori fericite urez si eu tuturor! Sa ne aduca Anul Nou sanatate, in primul rand, si apoi un locsor pe lista admisilor.
Am vazut ca cineva a scris pe blogul lui Danilet ca s-ar fi desfiintat cateva din posturile scoase la concursul din ianuarie si ca s-ar fi infiintat altele..nu a primit niciun raspuns. Stiti careva ceva legat de asa ceva? Eu m-am uitat pe siteul CSM dar nu am gasit nimic..poate nu am stiut eu sa caut..mi-e greu insa totusi sa cred ca ar face asta...uniii din noi ne-am inscris totusi in considerarea anumitor posturi..
Cum stati cu invatatul?
cu invatatul stau prost...plus ca ieri am citit pe blogul lui danilet ca sunt peste 1000 de candidati inscrisi, mai exact 1021...:O pe 55 de locuri...va fi un concurs a naibii de greu....cu o concurenta pe masura...
referitor la posturi...eu nu ma gandesc la asta...deocamdata e grila de drept, dupa aceea restu...
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Decembrie 2012
c_m, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)