Asa credeam si eu ca ma destind...maaare greseala. Am zis las ca iau doar codul, dar nici poveste nu merge nici asa. Contractele lui Stanciulescu m-au dezamagit insa, asa ca am luat Institutiile lui Boroi & Co.La reale doar mi am bagat nasul prin cod dar inca nici nu am altceva. Ce aveti la reale ?
Azi, in Ajunul Craciunului va doresc sa aveti parte de sarbatori fericite alaturi de cei dragi. Sa va aduca Mosul sanatate, fericire, liniste sufleteasca, noroc si implinirea tuutror dorintelor!
Craciun fericit! :hugall:
Sarbatori fericite urez si eu tuturor! Sa ne aduca Anul Nou sanatate, in primul rand, si apoi un locsor pe lista admisilor.
Am vazut ca cineva a scris pe blogul lui Danilet ca s-ar fi desfiintat cateva din posturile scoase la concursul din ianuarie si ca s-ar fi infiintat altele..nu a primit niciun raspuns. Stiti careva ceva legat de asa ceva? Eu m-am uitat pe siteul CSM dar nu am gasit nimic..poate nu am stiut eu sa caut..mi-e greu insa totusi sa cred ca ar face asta...uniii din noi ne-am inscris totusi in considerarea anumitor posturi..
Cum stati cu invatatul?
cu invatatul stau prost...plus ca ieri am citit pe blogul lui danilet ca sunt peste 1000 de candidati inscrisi, mai exact 1021...:O pe 55 de locuri...va fi un concurs a naibii de greu....cu o concurenta pe masura...
referitor la posturi...eu nu ma gandesc la asta...deocamdata e grila de drept, dupa aceea restu...
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Decembrie 2012 c_m, utilizator