avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistratura ianuarie 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistratura ianuarie 2013

Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri?
Ms.Artax.
um merge invatatul? la civil v-ati hotarat dupa e carti invatati?
rosverde a scris:

um merge invatatul? la civil v-ati hotarat dupa e carti invatati?

momentan am luat o pauza fortata...am racit cobza asa ca stau si bag ceaiuri nu materie :(( ...sper sa-mi revin rapid ca nu am timp de asa ceva...cat despre civil eu inca nu am inceput civilu ...
Salutare! Mult spor şi curaj la învăţat! Am văzut că d-nul Bârsan scoate o carte cu drepturi reale însă din păcate va apărea după data examenului. Păcat, eu, după el am învăţat şi la reale şi la obligaţii, mi se pare cel mai adecvat, nu e foarte stufos, oferă informaţiile necesare având în vedere cerinţele pentru examen, este clar, explicit, bine structurat şi schematizat cu un stil agreabil. Ca alternativă, pe NCC nu ştiu ce să zic... Eu am luat ceva, ªtefan Spânu, dar nu am fost prea încântat. Deşi a apărut în 2009, parcă, nu mai reţin exact, oricum, înainte de legea 71 /2011 era destul de completă cartea d-nului prof. Valeriu Stoica. Mai greoi totuşi, foarte stufos dar izbăvitor dacă învăţând din alte cursuri apar nelămuriri. Oricum, e periculos, pentru că nu e actualizat. Cel mai bine e să căutaţi pe UJMAG sau HAMANGIU sau alte asemenea site-uri şi să comandaţi de acolo. Mult succes, Doamne ajută!
sunt la dezmembraminte...
multe schimbari, detalii, corelatii intre institutii pe care inca nu le-am vazut in forma noua, carte funciara...

ma asteptam sa ma " destind " putin cu civilul dupa Cpp, dar e destul de incarcat :(

aveti vreo sugestie de grile pe NCC ?

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)