avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistratura ianuarie 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistratura ianuarie 2013

Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri?
eu, nu va voi fi contracandidat in ianuarie...desi in urma cu ceva timp m-am straduit....intre timp am aflat "pe viu" cu ce se mananca sedintele penale, cu ce se mananca in realitate u.p., ap, luari de masuri preventive, prelungiri, mentineri, recursuri....si orice...ma inclin cu respect in fata celor ce vor profesa aceste meserii...permanente la greu sambete, duminici, redactari de muuuulte hotarari...si, doamne fereste sa-i uiti vreunuia porecla sau o cifra din CNP!
daca stiam toate astea acu' ceva timp, cred ca eram in sistem si nu stiu daca imi placea...
totusi, undeva, cei care sunt pe aceste forumuri isi doresc sa ajunga magistrati pentru implinirea profesiei....si, te intrebi daca poti trece peste vicisitudinile profesiei...si, daca nu vrei totusi sa devii ...MAGISTRAT....
SUCCES MAXIM CELOR CARE SUSTIN EXAMENUL IN IANUARIE!!!
Servus,
Eu am inceput cu procedura penala. Momentan merg in paralel cu codul si cu cartea, dar imi ia mai mult timp decat am. La civil sper sa am timp sa vad si ce au postat pe site-ul INM la Conferinte. Mi-am descarcat cartea cu conferintele NCC si cand am nevoie de o informatie imi arunc ochii si peste ea. Spor la invatat tuturor !
Salut.Posteaza si tu linkul de unde ai descarcat cartea cu conf.ncc.Multumesc.
Iras a scris:

Salut.Posteaza si tu linkul de unde ai descarcat cartea cu conf.ncc.Multumesc.

[ link extern ]

Iin partea de jos a paginii poti sa alegi formatul in care se descarca,

Ultima modificare: Vineri, 30 Noiembrie 2012
clara_vidori, utilizator
Multumesc,Clara:).Spor la invatat.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)