avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistratura ianuarie 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistratura ianuarie 2013

Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri?
Avocatii fac dovada vechimii cu adeverinta de la Barou? Sau e suficienta o copie certificata de pe legitimatie/ extras de pe Tabloul avocatilor?
Nu ma asteptam sa fie chiar atat de mult din noul Cod civil dar asta e..
Spor la invatat tuturor!
Ultima modificare: Marți, 27 Noiembrie 2012
ContSters181220, utilizator
din ce carti invatati la civil ?
la civil, cel putin, au pastrat tematica de la examenul de capacitate al judecatorilor si procurorilor. destul de multa materie din noul cod civil. a avut dreptate artax 80% din materie schimbata. fata de examenul din vara au adaugat multa materie din dreptul familiei.
Va rog, imi puteti spune si mie ce carti cititi voi pe NCC? Eu am vazut la obligatii, de exemplu, Liviu Pop, Ionut-Florin Popa si Stelian Ioan Vidu - Obligatiile conform noului cod civil, dar nu stiu daca sa o iau.
Salut dragi candidati! Sunt o persoana care a sustinut examenul din august-octombrie 2012 si l-a si luat. Avand in vedere agonia si extazul din perioada invatatului (in care eram bucuros cand imi aminteam o definitie sau mai stiu eu ce clasificare si trist cand nu reuseam), dar mai ales a probelor de concurs, vreau sa vin in intampinarea voastra si, cu cea mai mare simpatie si sinceritate, va voi raspunde la toate intrebarile voastre legate de invatat, de derularea probelor, de alte proceduri sau ceea ce va intereseaza relativ la examen. Asta pt ca stiu prin ce treceti si prin ce veti trece. Noi mai avem putin pana la publicarea decretelor, asa ca ceva timp mai am...Sper sa va fiu cat de cat de folos!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)