GreatWhite a scris:
Salut dragi candidati! Sunt o persoana care a sustinut examenul din august-octombrie 2012 si l-a si luat. Avand in vedere agonia si extazul din perioada invatatului (in care eram bucuros cand imi aminteam o definitie sau mai stiu eu ce clasificare si trist cand nu reuseam), dar mai ales a probelor de concurs, vreau sa vin in intampinarea voastra si, cu cea mai mare simpatie si sinceritate, va voi raspunde la toate intrebarile voastre legate de invatat, de derularea probelor, de alte proceduri sau ceea ce va intereseaza relativ la examen. Asta pt ca stiu prin ce treceti si prin ce veti trece. Noi mai avem putin pana la publicarea decretelor, asa ca ceva timp mai am...Sper sa va fiu cat de cat de folos!
Multumim frumos, f frumos din partea ta! Mult succes iti doresc in noua cariera!
Eu as avea niste intrebari, mai ales ca nu am mai sustinut acest examen ( am dat la INM in urma cu multi ani si am picat cu 72 de pct, se intra cu 80 pe atunci si apoi nu am mai dat, din motive obiective). As vrea sa stiu asa:
1. Cam cat la suta din timpul alocat invatatului ai facut grile?
2. Daca te-ai axat in principal pe coduri sau mai mult pe doctrina
3. Cam cat timp ai afectat pentru fiecare materie in parte? Eu aici am niste pb. Mi- e teama ca o sa imi planific mai mult pt civil ca e materia noua si mi- e teama sa nu las prea putin timp pt restul. Deci, stiind tematica, stiind ca avem 59 de zile la dispozitie..cum ai imparti tu acest timp?
4. Te-ai pregatit in vreun fel pt rationament? Eu sunt convinsa ca nu o sa am timp pt asta si ma gandesc sa nu ma stresez f tare pt asta. Ci, daca trec de grila, sa fac in cele cateva zile dintre probe tot ce s-a dat in anii trecuti. Ce crezi, e suficient?
Multumesc anticipat pentru timpul tau!