avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistratura ianuarie 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistratura ianuarie 2013

Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri?
s-a apucat cineva de civil ?
ce materiale / autori ati gasit prin librarii ?
se acopera tematica ?
artax a scris:rn
rns-a apucat cineva de civil ?rnce materiale / autori ati gasit prin librarii ? rnse acopera tematica ?rn
rnrn

Intrati pe site-ul librarie.net:
[ link extern ]

acolo am gasit oferte de reduceri de 20%. Astfel, am gasit carti mai ieftine decat la editura care le-a publicat.
1. Am gasit la pretul de aprox 75 lei un Tratat de obligatii dupa noul cod, de Liviu Pop s.a. (un colectiv fomat din mai multi autori);
2. O alta carte de Liviu Stanciulescu de Contracte, in jur de 35 lei - 40 (in timp ce la Editura Hamangiu acest curs este de 49 le); am cursul selectiv de drept civil al lui Boroi si Liviu Stanciulescu, dar nu are toate contractele din tematica, iar la obligatii nu are actul civil ca izvor de obligatii;
3. La ultimele puncte din tematica de civil (VI - IX, de la desfacerea casatoriei, pina la autoritatea parinteasca), din ce am cautat pina acum am gasit un curs publicat de Editura Hamangiu, cred ca tot pe librarie.net, scos de Maria Banciu, se intituleaza parca Institutii de dreptul familiei in reglementarea noului Cod civil.
E important sa vizualizati cuprinsul cartii la fiecare oferta si asa va lamuriti. Inca nu le-am comandat, vreau s amai caut. Daca gasiti ceva relevant, dati, va rog, de veste! Va multumesc celor care ati publicat aici informatii, mi-au fost utile. Succes tuturor celor care se hotarasc sa se inscrie!

P.S. Uitasem: pe blogul d-lui Danilet a aparut o postare de-a lui, in care scrie ca pe 28 noiembrie Plenul C.S.M a aprobat calendarul estimativ al concursurilor din anul 2013. Este programat concurs de promovare in functii de executie in martie 2013, iar concursul de admitere la INM si concursul direct pe post in august 2013. La intrebarea cuiva despre numarul de posturi ce vor fi scoase la concursul direct pe post i-a raspuns ceva de genul ca nimeni nu stie...
poti sa imi spui te rog cat ai invatat pentru examen?
eu cred ca voi lua codul la civil si atat...nu ai timp efectiv de mai mult...asta daca nu sunteti cumva genii ca cel de mai sus care a facut 10 grile/zi si a intrat...poate o sa mai spuna ca a inceput sa citeasca dupa ce s-a anuntat concursul ca atunci ... :stunned: ... noi astia care ne chinuim de ceva timp si luam acolo aproape de linia izbavirii nu ne incadram deloc in tipar ...asadar inapoi la munca...
Eu am invatat 4 luni, cam 6-7 ore/zi (jobul mi-a permis sa mai citesc si la birou). Civilul il stiam binisor de inainte pt ca lucram mult cu el. Oricum, am trecut serios de 3 ori prin materie si anumite parti (putine) le-am repetat chiar de 4. Si apropos! Observ si aici aceeasi greseala pe care au facut-o multi si la exam. precedent, laudandu-se pe forum cu cate sute de grile faceau ei. Hai sa va dezvalui un secret: INFORMATIA SE INVATA DIN CARTI, NU DIN GRILE!!! Dar, ma rog, faceti cum va duce capul! Eu incerc sa va ajut!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)