rosverde a scris:
goethe a scris:
Citind de pe blogul lui Danilet rezulta ca va mai fi un concurs in vara. Sigur acolo se vor scoate mai multe posturi. Nici eu nu stiu inca ce sa fac. Astept lista cu posturile..oricum f nasol stabilit acest examen.
salutare! unde ai citit pe blog ca se organizeaza in vara examen ?
22.
Buna seara. Tot in legatura cu suplimentarea schemei de personal. Cele 150 de posturi de judecator nou aprobate vor fi distribuite catre judecatorii sau catre tribunale si curti de apel? Cand va avea loc aceasta distribuire? Va avea loc un concurs de promovare in primavara corelat cu un concurs de admitere INM, respectiv cu 5 ani vechime, in vara sau toamna? Mai bine spus cand aceste posturi vor exista si in realitate si prin ce modalitate vor fi ocupate. Va multumesc aniticipat pentru raspuns.
Comentariu prin Vali — 16/11/2012 @ 7:50 PM | Răspunde
Va fi un concurs de intrarea in magistratura in ian-mart, unul de promovare imediat dupa, unul pt INM si
nu stiu daca simultan unul pt recrutare directa. Posturile suplimentare se distribuie in special la instantele superioare.
S-ar putea interpreta si in sensul in care se va tine aces examen dar nu se stie daca simultan sau mai tarziu. Eu de aici am dedus/sppculat..