avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistratura ianuarie 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistratura ianuarie 2013

Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri?
goethe a scris:

rosverde a scris:

goethe a scris:

Citind de pe blogul lui Danilet rezulta ca va mai fi un concurs in vara. Sigur acolo se vor scoate mai multe posturi. Nici eu nu stiu inca ce sa fac. Astept lista cu posturile..oricum f nasol stabilit acest examen.

salutare! unde ai citit pe blog ca se organizeaza in vara examen ?

22.
Buna seara. Tot in legatura cu suplimentarea schemei de personal. Cele 150 de posturi de judecator nou aprobate vor fi distribuite catre judecatorii sau catre tribunale si curti de apel? Cand va avea loc aceasta distribuire? Va avea loc un concurs de promovare in primavara corelat cu un concurs de admitere INM, respectiv cu 5 ani vechime, in vara sau toamna? Mai bine spus cand aceste posturi vor exista si in realitate si prin ce modalitate vor fi ocupate. Va multumesc aniticipat pentru raspuns.

Comentariu prin Vali — 16/11/2012 @ 7:50 PM | Răspunde

Va fi un concurs de intrarea in magistratura in ian-mart, unul de promovare imediat dupa, unul pt INM si nu stiu daca simultan unul pt recrutare directa. Posturile suplimentare se distribuie in special la instantele superioare.

S-ar putea interpreta si in sensul in care se va tine aces examen dar nu se stie daca simultan sau mai tarziu. Eu de aici am dedus/sppculat..

asa se intelege...dar vom vedea...oricum....74 + 150 locuri ce se vor ocupa prin concurs...din Memorandum.....e doar vis....sau rea vointa din partea CSM as spune eu...
rosverde a scris:

2. ce credeti ca va fi suplimentar din NCC?

Poate n-ar strica sa vedeti tematica examenului de capacitate al stagiarilor din acest an. Ei au avut mai multe subiecte din NCC.

[ link extern ]
eu am repetat penalul general si special, de maine trec la Cpp
cred ca pe NCC va fi ca la capacitate, adica min 80% din materie schimbata, e ceva de lucru

dar, una peste alta, ma bucur ca se face concursul, e sansa pe care o asteptam

si sa vedem maine locurile
Au afisat locurile si tematica...Pe mine nu prea ma avantajeaza dar tot incerc. Bafta va doresc si spor la invatat.
Ultima modificare: Marți, 27 Noiembrie 2012
MadilB, utilizator
La civil doar prescriptia extinctiva, accesiunea imobiliara artificiala, uzucapiunea si succesiunile mai sunt din vechiul cod civil.
In plus desfacerea casatoriei, filiatia, obligatia legala de intretinere, autoritatea parinteasca.
Multa bafta!
Ultima modificare: Marți, 27 Noiembrie 2012
AtanasiaD, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)