Buna ziua, si succes tuturor!
Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine cu intrarea in vigoare a noului cod de procedura civila, intrucat saptamana trecuta in media s/a anuntat de catre doamna Mona Pivniceru si de catre prim ninistru Victor Ponta, ca data intrarii in vigoare va fi 1 iulie 2013 datorita faptului ca in timpul vacantei judecatoresti se poate implementa mai usor in instante logistica necesara desfasuraraii proceselor in acord cu noul cod.
Aseara intr/un buletin de stiri s/a anuntat ca noul cod va intra in vigoare la 1 februarie 2013.
In consecinta sunt nelamurita.
Ma intereseaza in special pentru ca vreau sa incep studiul pentru admiterea in magistratura din august 2013. si as dori totodata sa imi spuneti daca materialele dupa care m/am pregatit pana in prezent sunt de actualitate sau este necesar sa imi procur si alti autori?
Drept penal. partea generala si partea speciala sinteze si grile editia 2011 / Mihail Udroiu
Dreptprocesual penal. partea generala si partea speciala sinteze si grile editia 2011 / Mihail Udroiu
Insititutii de drept civil / Boroi ( noul cod civil)
tratat de drept civil . Obligatii (noul cod civil) Liviu Pop s.a
Drept procesual penal Boroi (vechiul cod)
Nu stiu insa dupa ce autori pot studia Dretpul succesoral si Contractele
Va multumesc anticipat!
Cum vi s-a parut nivelul de dificultate al concursului raportat la cel din vara...atunci din 1200 de candidati au reusit sa ia peste 7 - 119 oameni...acum sunt aproximativ 900 de candidati....
Felicitari celor cu note peste 7 si bafta in continuare!
Eu ma duc in august. Am mers f bine la civil ( nu am gresit decat 4) insa am gresit destul de mult la penal si pr civ. Nu sunt insa f surprinsa pt ca am dat prima data si m- am apucat tarziu de invatat, in decembrie. Asa ca am obtinut fabulosul scor de 63 pct.
In alta ordine de idei, eu mai stiu un 82, o nota peste 80 dar nu stiu exact cu cat peste, un 77, un 74, un 72 si 2 de 70. Asta pt clasamentul vostru.