OvidiuDanut a scris:
goethe a scris:
OvidiuDanut a scris:
goethe a scris:
Addy69 a scris:
Salutare la toata lumea si felicitari tuturor candidatilor!
Intru si eu in cursa pentru urmatorul examen. Sunt inca la clasa 0, in sensul de pregatire bibliografie si \\"elaborare\\" metoda de invatat. Sper sa nu-mi ia mai mult decat invatatul propriu-zis......:D
O zi excelenta va doresc!
PS: Goethe, pentru o luna de invatat scorul este mai mult decat fabulos. Felicitari!
Multumesc frumos. Dar nu a fost chiar o luna.. A fost decembrie si ianuarie, 12 ore pe zi. Nu am invatat pe 25, 26 si 31 decembrie. Este adevarat insa ca am avut copil bolnav acasa in penultima saptamana si ambii copii in ultima saptamana..ceea ce m-a mai stopat..oricum, daca mai aveam o luna intram sigur...cred eu..
Spor la invatat!
E randul meu sa ma mir si sa invidiez performanta de a invata 12 ore pe zi...I mean...wow...Eu dupa maxim 3 ore de focusare intensa dau rateuri....Felicitari si din partea mea!
Multumesc dar..nu mi se pare chiar asa ceva deosebit, daca iti doresti si esti obisnuit cu efortul intelectual intens. Am lucrat ani la rand intr-un mediu f stresant, 10 ore pe zi. Nu e ceva iesit din comun. Singurul lucru pe care pot sa il spun insa e ca a fost..dureros..fizic, la propriu vorbind. Asta pt ca dupa decembrie deja nu imi mai simteam spatele si picioarele de la atata stat la birou, chiar daca in fiecare ora ma ridicam 10 min si chiar daca in intervalul 18 -20 am stat intinsa, cam zilnic. Si a mai fost dureros pt ca in ianuarie m-au durut rau ochii, simteam tot timpul ca am nisip in ei..Cu psihicul am fost ok insa...
Nu e bine sa stai 3 ore concentrat non stop. La fiecare ora fa o pauza de 5, 10 min, nu o sa mai dai rateuri..cred..
Esti o luptatoare! Na ca nu mai scapi de complimente;) Mersi pt sfaturi...le aplicam deja:D Bine...ce sa zic...difera si contextul...Eu sunt in situatia urmatoare: " O furnica duce n spate un servici' si jumatate" si ma descurc cum pot cu invatatul. Succes la studiu de acum!
Da, multumesc..ce sa zic, nu ma asteptam, va multumesc..conteaza, fiind sub linie. Te inteleg cu serviciul. Eu mi-am luat concediu fara plata cele 2 luni. Si si asa am mai avut treaba, acasa. Cu doi copii..ce sa spun..
Iras, nu am sintetizat nimic. Nici nu este stilul meu si nici nu as fi avut timpul fizic necesar sa o fac.