avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistratura ianuarie 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistratura ianuarie 2013

Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri?
Felicitari celor care au reusit sa treaca de prima proba! Mult succes in continuare.

Eu am facut aproximativ 5,30, am citit doar 3 saptamani. Atat am reusit sa imi iau liber. Am mai incercat si in vara si, intr-adevar, am mai crescut, dar nu reusesc sa citesc in timpul anului, imi este f greu cu serviciul (din august nu am mai deschis nicio carte). La procedura civila am stat cel mai bine, am facut 20, insa la procedura penala am probleme mari de tot. Cand ajunsesem la procedura penala, ma ajunsese deja oboseala. Am invatat de dimineata de la 9 pana dimineata la 3-4, cu pauze decat pentru masa (un program ingrozitor, dar nu aveam alta solutie pt timpul pe care il aveam la dispozitie). Probleme cu spatele, cu ochii am avut si eu. E ingrozitor de greu sa incerci sa faci ceva in 3 saptamani, chiar daca ai mai citit inainte. Mi-e ciuda ca nu reusesc sa ma mobilizez, pt ca daca pierzi contactul si nu citesti mereu, daca nu ai un program zilnic stabilit pt asta, sunt constienta ca nu ai cum sa reusesti. Mi-am propus totusi sa iau pauza pana joi si sa ma reapuc de citit, trebuie sa citesc zilnic, chiar daca numai 3 sau 4 ore, deoarece altfel nu voi avea niciodata o sansa, plus ca eu nu am trecut niciodata pentru a doua oara macar prin materie. Chiar as vrea sa va intreb asta: cei care ati reusit, de cate ori ati trecut prin materie? Astept sfaturile voastre. Va multumesc.
Buna si bine ai venit! Ca o ultrasinteza la tot ce ai spus, cred ca este mult mai bine sa inveti 2 ore pe zi, in fiecare zi, decat sa faci eforturi supraomenesti pe ultima suta care ti pericliteaza si sanatatea zic eu. Punctajul nu este rusinos oricum. Succes!
Toate contestatiile formulate au fost respinse. Oare nu ar putea sa afiseze mai repede lista daca tot nu intervin modificari?

Am si eu o curiozitate: a mai luat cineva 6,90 consecutiv la 2 examene ??? #-o
Si la 6,50 m am poticnit tot de 2 ori identic.
Al naibii de greu saltul ala pana la 7,50 nici nu stiu ce are relevanta pt ca orele de studiu se pare ca mai putin...

Cat despre cei ce -si pot lua concediu pt a invata...nu pot sa le spun decat : norocosilor !

Are cineva editia 2 si a 3 a din Udroiu proc.penala? Sunt diferente majore intre cele doua ?

Ultima modificare: Miercuri, 30 Ianuarie 2013
oti, utilizator
Aproximativ la fel... am stagnat in jurul notelor de 6,5, 6,75, 6,7, ca sa nu zic ca ultima oara, din cauza indolentei, am scazut la 5, dupa care nu m-am mai prezentat.... Este o stare de disconfort pe care ti-o da stagnarea in jurul acelorasi note, desi ai muncit, incepi sa crezi ca asta ti-e limita, dar nu este asa. Trebuie sa nu faci pauze prea mari la invatat, pentru ca uiti materia si pierzi ritmul de invatat. La mine cauza stagnarii a fost faptul ca intre concursuri nu am pus mana pe carte, citind in stil hei-rup-ist in ultimele 6 saptamini, de credeam ca imi iese sufletul... Cred ca as obtine note mai mari daca as invata zilnic, oricit ar fi de putin as citi intr-o zi sau oricit mi s-ar parea de neeficient. Doresc insa sa merg la concursul din vara si mi-am comandat carti pe internet de la Editurile HAMANGIU (Drepturi reale principale de Boroi, precum si Teoria generala a obligatiilor de Paul Vasilescu) si UNIVERSUL JURIDIC (Dreptul familiei de Cristina Dumitrache - e scoasa de Editura CH Beck; Fisele de penal si procedura penala de Udroiu si Mapa de seminarii la procedura penala de Ion Neagu).
Voi la "Contracte" (Noul Cod) dupa ce autori invatati?
Ii felicit pe cei care s-au prezentat la concurs si care au avut curajul si puterea sa lupte pentru visul lor.
Iar, pentru cei care vor lupta in continuare, va doresc tuturor mult succes, sper ca aici sa ne mobilizam reciproc.
Spor la invatat si sa ne apucam de treaba!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)