oti a scris:
Am si eu o curiozitate: a mai luat cineva 6,90 consecutiv la 2 examene ??? #-o
Si la 6,50 m am poticnit tot de 2 ori identic.
Al naibii de greu saltul ala pana la 7,50 nici nu stiu ce are relevanta pt ca orele de studiu se pare ca mai putin...
Cat despre cei ce -si pot lua concediu pt a invata...nu pot sa le spun decat : norocosilor !
Are cineva editia 2 si a 3 a din Udroiu proc.penala? Sunt diferente majore intre cele doua ?
================================================================
eu am avut 6,90 in august 2012, e asa o senzatie...punctajul e bun, dar mai e un nenorocit de punct, pentru care trebuie sa o iei de la capat, asta-vara ziceam ca e " cu coronita", dar inteapa.
cu o " stagiune" in urma ( nov 2011) am avut 6.75
............................
cat despre cartile lui MU , eu am luat editiile 2 si 3, pentru concursul asta, sunt diferente, si nu putine, face corelatii cu NCC, sunt mai bine scrise, mai organizat , eu m-am simtit in largul meu in penal, desi pana acum aveam siguranta mai mare la civil.
sigur, e si influenta NCC, am simtit ca nu e fixat cum trebuie
una peste alta, rezultatul tau e foarte bun, si acest al doilea 6.90 poate fi explicat prin NCC, era mai dramatic daca punctajul se ducea in jos, ceea ce s-a intamplat multora dintre noi dupa un an de invatat.
stiu sigur ca n-o sa te lasi, nu acum, cand te-ai " calibrat", stii ca poti face in jur de 70