avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistratura ianuarie 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistratura ianuarie 2013

Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri?
AtanasiaD a scris:

c_m - cum e ?
La mine 6,4.
Felicitari celor care merg mai departe !

la mine a iesit pana la urma 71...asa cum mi-am numarat a 2 oara...bafta mai departe celor care continua...succes celor care o vor lua de la capat din nou :luck:
artax a scris:

isis23 a scris:

Baftă tuturor ! Mariana, Artax, Oti, Ovidiu , vă țin pumnii ! :luck:

===================================================================
@isis
...rasfoiesc si eu forumul retroactiv, si gasesc urarile tale !
cu intarziere , multumiri, au fost de bine !

Bravo Artax ! Ma bucur pentru tine ! Succes si la celelalte probe !

c_m a scris:

AtanasiaD a scris:

c_m - cum e ?
La mine 6,4.
Felicitari celor care merg mai departe !

la mine a iesit pana la urma 71...asa cum mi-am numarat a 2 oara...bafta mai departe celor care continua...succes celor care o vor lua de la capat din nou :luck:

Felicitari pt rezultat. Zic sa nu te descurajezi ci sa te.mobilizezi la maxim. Cu actualele ponderi ale probelor orice se poate si nici nu sunteti multi asa peste nr de locuri.

Buna,
felicitari si va doresc succes in continuare tuturor.
celor care ati reusit la prima proba, nu le neglijati pe urmatoarele, sunt foarte importante si va spun din proprie experienta ca am trait fel de fel de surprize dupa fiecare proba.

Va tin pumnii.

Buna,
Pentru proba de rationament sunt tot 4 ore? Se face cumva pauza intre cele 2 parti?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)