avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistratura ianuarie 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistratura ianuarie 2013

Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri?
e foarte multa informatie de procesat, si faptul ca vin "ghiveci", fara legatura cu nimic, face sa mi se invarta capul
de fapt, asta cred ca e ideea, sa citesti informatii, din orice domeniu, sa le acorzi atentie, chiar daca subiectul nu-ti place, sa faci legaturi, unele imposibile, sa identifici " matricea"

pt mine , principala sursa de antrenament sunt testele anilor trecuti, m-a omorat aia cu colierele din 2008, la un moment dat nu mai puteam citi cerintele :stunned:
Avand in vedere ca am avut o perioada in care am fost si eu foarte " ancorata" in aceasta problema a admiterii in magistratura, stiind ce multe sacrificii implica, va doresc BAFTA MULTA si sper sa fiti fericiti si impliniti atunci cand va veti "atinge" visul.
va dau o coala nescrisa pe care va puteti nota ceea ce ati raspuns.
nu va lasa sa iesiti cu subiectele pentru ca sunt si cele pretestate care vor fi date in anii urmatori.

si eu au facut doar subiectele anilor anteriori.
capatasem o deformare dupa aceste teste, aveam tendinta sa disec orice text scris pe care il citeam.

si inca un sfat, daca imi permiteti: incercati, daca aveti posibilitatea, sa faceti testele dimineata; dupa-amiaza intervine oboseala si raspunsurile nu prea mai reflecta realitatea.
spor.
avocet a scris:

va dau o coala nescrisa pe care va puteti nota ceea ce ati raspuns.
nu va lasa sa iesiti cu subiectele pentru ca sunt si cele pretestate care vor fi date in anii urmatori.

si eu au facut doar subiectele anilor anteriori.
capatasem o deformare dupa aceste teste, aveam tendinta sa disec orice text scris pe care il citeam.

si inca un sfat, daca imi permiteti: incercati, daca aveti posibilitatea, sa faceti testele dimineata; dupa-amiaza intervine oboseala si raspunsurile nu prea mai reflecta realitatea.
spor.

=======================================================================
Multumiri !Doamne-ajuta !
Felicitari pt. rezultate si bafta in continuare pt ca aveti nevoie. EU am trecut prin aceste probe in toamna asa ca fiti atenti: veti fi asezati in banci ca la prima proba,, fiecare in banca ce are biletel cu numele lui pe ea. In total proba va dura aprox. 5 ore. Subiectele vor fi tot in plic sigilat, iar vi se dau ciorne, foaie de raspunsuri etc. In primele doua ore, veti primi spre rezolvare jumatate din testul total (fie partea de aranjat studenti in camere etc. si partea cu textele lungi, fie cea cu intrebarile mai scurte, in functie de ce G veti fi. Nu se pastreaza G de la juridic). Veti avea o pauza care la noi a fost de 40 de min. in care nu aveti voie sa vorbiti intre voi, mergeti la toaleta insotiti etc. Cu noi nu au fost insa asa de stricti, am mai vorbit intre noi, eu am tras si o tigara la toaleta :-). Dupa 40 de min. vin cu cealalta jumatate a testului, iar plic sigilat, iar ciorne, bla bla. Cu subiectele nu veti putea iesi, insa puteti iesi cu ciornele pe care va puteti nota raspunsurile. Bafta!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)