avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistratura ianuarie 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistratura ianuarie 2013

Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri?
mamaruta2011 a scris:

goethe a scris:

Intrebare: stie cineva de unde ne retragem dosarul? Adica de la CSM sau de la TB? Presupun ca imi pot recupera actele sa folsesc adeverintele de vechime si in vara, asa e?

Eu nu stiu si nu cred sa existe vreo procedura prin care sa iti recuperezi dosarul ( sau partial actele din el ). Cred ca Danilet si interlocutorul vorbeau de retragerea dosarului inainte de sustinerea examenului. Plus ca e mai bine sa fie " proaspete " adeverintele, asa, pentru orice eventualitate, chiar daca legea nu prevede, ca sa nu ai surprize.

Iras, multumesc. Si eu ma gandesc ca acela a fost un raspuns pentru retragerea dosarului anterior concursului cu recuperarea banilor.
Pe de alta parte ma gandesc ca ar trebui sa imi pot recupera dosarul ca sa folosesc adeverintele de vechime din el si sa nu cer altele. Nu vad de e nevoie ca adeverinta de vechime sa fie noua..cat timp atesta vechimea de 5 ani. Mi se pare aiurea sa merg iar sa cer adeverinte. Am copii, dar cred ca imi trebuie originalul. So, cei care ati mai dat cum ati procedat?
Multumesc anticipat.
Nu am retras niciodata dosarul. Am facut altul.
Pana la urma m-am lamurit citind Regulamentul : la inscriere imi trebuie copii certificate de pe adeverintele de vechime, nu originalele asa ca nu am de ce sa ma strofoc sa retrag dosarul, am copii acasa..ma gandeam eu ca nu trebuie sa cer adeverinte originale la fiecare examen, ar fi fost absurd.
Bafta in continuare tuturor si multumesc pt raspunsuri.
eu am pus in dosar copia certificata a adeverintei privind vechimea si m-au sunat cei de la CSM, cerindu-mi sa trimit urgent originalul, daca vreau sa particip la concurs, lucru pe care l-am facut, prin curier, in aceeasi zi
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Februarie 2013
milanelo, utilizator
va scriu depe tren...cum vi s-a parut concursul la rationament? mie personal greu pe partea textului lung ...hai sa incercam sa facem un clasament...nu de alta dar pana joine urcam pe pereti...
pentru inceput 3 note din bihor
- 69
- 65-67 (nu stie sigur)
- 59/60

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)