avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistratura ianuarie 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistratura ianuarie 2013

Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri?
isis23 a scris:

Baftă tuturor ! Mariana, Artax, Oti, Ovidiu , vă țin pumnii ! :luck:

===================================================================
@isis
...rasfoiesc si eu forumul retroactiv, si gasesc urarile tale !
cu intarziere , multumiri, au fost de bine !
Felicitari tuturor care au reusit sa obtina nota 7, o admir indeosebi pe Goethe. Eu am invatat din martie 2012, in vara am avut aproape acelasi punctaj ca cel de acum, desi am invatat in continuare cate 8 -10 ore pe zi... La penal si pr. pen. am clacat urat deoarece cu civilul am pierdut mult timp si am intrat in panica. As dori sa intreb, la penal si pr. penal dupa ce autori ati invatat?
nu renunta...e foarte greu saltul de la 6 la 7...si ti-o spun de experienta...nu fi foarte aspra cu tine pt intrebarile gresite fara voie sau explicatie, desi e greu sa nu te pedepsesti singura...
la penal si procedura penala Udroiu e de capatai...se poate observa cum s-a schimbat stilul intrebarile de cand a inceput el sa faca intrebarile la aceste 2 materii, adica din 2010 incoace...pt cei de formatie civilista - cum sunt si eu - e foarte greu, plus ca civilul s-a schimbat si a fost nevoie de mai mult efort pe partea care era pana acum mai facila...astfel incat eu cel putin am resimtit oboseala pe cand am ajuns la procedura penala si s-a vazut...slava Cerului ca am depasit 7 - cel putin asa am numarat da pana joi ...:duh: In speranta ca ti-am fost de ajutor....
Multumesc mult pentru incurajari, imi prind bine, sunt cu moralul la pamant. Am investit multa energie si timp pentru acest examen...e adevarat ca la proc. pen. am invatat dupa Neagu si Volonciu....iar la pen. dupa Mitrache, Filipas....
cristina2 a scris:

Felicitari tuturor care au reusit sa obtina nota 7, o admir indeosebi pe Goethe. Eu am invatat din martie 2012, in vara am avut aproape acelasi punctaj ca cel de acum, desi am invatat in continuare cate 8 -10 ore pe zi... La penal si pr. pen. am clacat urat deoarece cu civilul am pierdut mult timp si am intrat in panica. As dori sa intreb, la penal si pr. penal dupa ce autori ati invatat?

Este impotriva logicii ce spui tu. Ia-ti un moment de respiro si reflecteaza profund la toate fatetele modalitatii tale de studiu. Nu se poate sa inveti atat de.mult fara sa se vada o crestere. Tot la fel de important este sa ti gestionezi bine timpul in examen si sa nu intri in panica...De fapt o cauza ai identificat o singura. Degeaba inveti titanic daca te pierzi la examen...Succes pe viitor oricum!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)