avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistratura ianuarie 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistratura ianuarie 2013

Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri?
si cred ca mai este un 74 din Targu Neamt
buna seara. sunt auditor anul 2 la inm si vreau sa va felicit pe toti cei care ati trecut de aceasta proba. mare atentie, avand in vedere exeperienta de anul trecut, dupa aceasta proba clasamentul se schimba. pt rationamen trebuie sa va pregatiti bine si la capitolul rezolvare contra timp. pt interviu cititi codul deontologic si legiile 303, 304 (mai ales problemele de abateri disciplinare si cele privind incompatibilitatile) si fiti atenti la cerintele lor.
Stiu ca sunteti stresati pentru ceea ce va urma, dar vreau sa va mai transmit un gand. cred ca majoritatea dintre noi ne vom intalni in vara sa incepem munca DE LINS DOSARE cum se spune prin magistratura. daca imi este permis un sfat, doar daca... Am vb cu multi colegi, cu inm sau direct pe post, si am concluzionat ca este important ca atunci cand mergem in practica sa ne dam seama ca acesti oameni care vin in fata magistratilor o fac din nevoie ci nu din placere. Am avut placerea sa vad in anii acestia multi magistrati seriosi (indiferent ca erau din vechea garda, inm sau direct pe post), dar si neplacerea de a vedea si exemple negative, indiferent de provenienta magistratilor. va enumar cateva greseli, care imi vin la intamplare: - modificat minuta cu pasta corectoare, e caz tipic de excludere din magistratura; antepronuntat in sala sau un limbaj neadecvat cu partile, respectiv petentii; trimis in judecata fara sa puna in miscare actiunea penala; s-au pus concluzii pt circ agravante judiciare; lasat grefierul sa motiveze sau sa timbreze si exemplele pot continua. Ideea pe care am vrut sa o subliniez este aceea ca in meseria asta trebuie sa invatatm permanent. am vzt si in cazul colegilor mei, nu multi, situatii in care s-au multumit ca au intrat si restul...
Va urez mult succes dragi colegi, atentie la toate probele.
Ultima modificare: Marți, 29 Ianuarie 2013
serpicco, utilizator
si pt tabelul dvoastra, stiu 3 rezultate: un 79-ph, 76-olt, 73 vl
Ultima modificare: Marți, 29 Ianuarie 2013
serpicco, utilizator
c_m a scris:

c_m a scris:

Multumim pt note

Clasament refacut

1. 82 - pus de goethe
2. Peste 8 - goethe
3. 8 Dopila - Dolj
4. 79-prahova
5. 77 _ goethe
6. 77 - bucuresti
7. 76 Julia
7. 76 olt
8. 75 Artax - Cluj
9. 75 - Iasi
10. 74 - Iasi
11. 74 - goethe
12. 74-tg neamt
13. 73 valcea
14.72/73
15.72 - iasi
16.70/71
16.70/71
17. 70 - goethe
18. 70 - goethe

...si se pare ca suntem 84 pe 55 locuri
Nu stiti s-au facut multe contestatii?...poate ne publica mai repede lista aia ca eu imbatranesc 1an pana joi

Clasament refacut

1. 82 - pus de goethe
2. Peste 8 - goethe
3. 8 Dopila - Dolj
4. 79-prahova
5. 77 _ goethe
6. 77 - bucuresti
7. 76 Julia
8. 76 olt
9. 75 artax - Cluj
10. 75 - Iasi
11. 74 - Iasi
12. 74 - goethe
13. 74-tg neamt
14. 73 valcea
15.72/73
16.72 - iasi
17.70/71
18.70/71
19. 70 - goethe
20. 70 - goethe

...lista noastra e foarte "subtire", pana la 84 lipsesc peste 60 de note.
cum vi s-au parut subiectele ? mie mi s-a parut mai greu pe civil, am patinat mai tare

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)