avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistratura ianuarie 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistratura ianuarie 2013

Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri?
Incep eu: Judecatoria Barlad sau Harlau....daca prind, ca-s pe locul 42 :)
kozzroda a scris:

Buna! Felicitari, ma bucur tare mult ca ai reusit sa urci in cele 55 de locuri!

P.S. Am fost impreuna la interviu,.
felicitari artax ....este meritul tau sa fi in "TOP 10" dupa atata munca....=D>
Julia79 a scris:

kozzroda a scris:

Buna! Felicitari, ma bucur tare mult ca ai reusit sa urci in cele 55 de locuri!

P.S. Am fost impreuna la interviu,.

eu sunt locul 24. m-ar interesa locurile din jurul Bucurestiului, insa sunt constienta ca sunt mult prea in spate pentru ele...asa ca vad ce opteaza cei 23 din fata. deci ce optati?
Buna. Eu sunt locul 46 si as dori, pt a nu-mi desparti familia iar, Miercurea Ciuc. Spun iar pt ca sotul meu a fost admis in nov 2011 si a ajuns la Miercurea Ciuc. Am stat despartiti un an pana am reusit sa ma mut si eu cu serviciul. dc nu as prinde un loc aici sau in zona va tb sa ne despartim iar si va fi f greu pt ca avem 2 fete (una de 4 ani si una de 8 luni). Stiu ca mai sunteti in situatia mea si ca intelegeti perfect ce spun! Dc insa, pt voi, cei 45 din fata mea, nu e "vital" sa ajungeti la Ciuc, poate mi-l lasati. Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 1 Martie 2013
LuliD, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)