avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistratura ianuarie 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistratura ianuarie 2013

Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri?
Eu sunt pe 23, sunt din Buc si as vrea ceva apropiat... Dar nu cred ca voi prinde..
Cred ca ar fi util ca cei de pe primele pozitii sa-si mentioneze optiunile ca sa putem avea o imagine de ansamblu...
asa este... cei de pe locurile fruntase au mai putine emotii... help us un pic
werde232005 a scris:

asa este... cei de pe locurile fruntase au mai putine emotii... help us un pic

Eu cred ca cei de pe primele locuri (in cazul meu cei 23, inclusiv cu werde care e in aceeasi dilema ca si mine) nu au toti cont pe acest forum. eu anunt locul 5, 10, 21 sa participe la discutii. poate reusim ceva. daca stiti pe cineva din cei 55 care nu e inscris, anuntati-i!
Eu sunt pe locul 7...am vazut mesajele voastre si tocmai mi/am creat cont.....pentru ca sunt din valcea si, ca multi altii, am si un copilas mititel, optiunea mea ar fi sa raman acasa, deci optez pentru PARCHETUL DRAGASANI, in masura in care colegii dinaintea mea nu formuleaza o astfel de optiune ...

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)