avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistratura ianuarie 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistratura ianuarie 2013

Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri?
Yssabela a scris:

Deci, pana una alta avem urmatoarele optiuni exprimate :

5 -Anuta - J.Buftea
7. Parcalaboiu - P. Dragasani
13.Tanasa - J. Bicaz
15.Tudosie - J. Orastie/Hateg
16.Zgreaban -J. Brad
17.Timis -J. Hateg/Orastie
21.Crasovschi -J.Constanta

Multumim pentru mesaje! Asteptam si restul colegilor... :-)

am o nelamurire. conform listei oficiale pe inm/csm,, sunt pe locul 22. conform clasamentului de pe forum sunt pe 24. pe lista de pe inm suntem in ordinea mediilor in ordine alfabetica. stiam ca ordinea cu aceeasi medie este in functie de notele cele mai mari la fiecare proba. eu la repartitie pe ce loc sunt? pe 24 sau 22?
Ultima modificare: Luni, 4 Martie 2013
andreea_chr, utilizator
Din cate cunosc eu cei cu medii egale sunt ordonaţi alfabetic de către INM iar la repartiţie se iau în considerare notele obţinute la cele 3 probe în ordinea susţinerii...Sper sa nu gresesc...
Buna tuturor, in primul rand felicitari celor ce au promovat acest examen, si spor in activitate! in al doilea rand v/as ruga sa ma lamuriti si pe mine la ce se refera disp art 140 ind 3 alin 6 CPP, avand in vedere ca in alin.5 se refera la termenul de inaintare si judecare a dosarului de recurs.(In opinia mea alin 5 se are in vederea disp art. 140 ind 3 alin 1 teza i, iar aliln 6 care dispune ca " Instanta se pronunta, in aceasi zi , prin incheiere", se refera la art. 140 ind 3 alin 1 teza finala).
Va rog sa imi spuneti parerea dvs.
Multumesc anticipat.
si inca o intrebare credeti ca tematica pentru urmatorul examen de admitere in magistratura va fi din noul cod de procedura civila?
werde232005 a scris:

Din cate cunosc eu cei cu medii egale sunt ordonaţi alfabetic de către INM iar la repartiţie se iau în considerare notele obţinute la cele 3 probe în ordinea susţinerii...Sper sa nu gresesc...

asa stiam si eu, werde. oricum esti in fata mea :) si te felicit pentru asta.
oare cand vor programa repartitia?
se va face ca anul trecut in 5 zile de la anuntarea rezultatelor finale sau trecem prin testarea psihologica si cea medicala si apoi repartitia?
observ ca pana la locul meu 24 mai sunt multi care nu si-au exprimat optiunea :(
rog pe cei din fata sa spuna chiar daca au mai multe optiuni. sunt convinsa ca si ceilalti asteapta.
multumesc!
Multumesc mult :) Toti cei care am ajuns aici merita felicitari... In acelasi timp merita felicitari cei care nu s au calificat in primii 55 pentru ca e o performanta oricum ar fi.. La mine e a 3-a oara, si nu pot sa le doresc decat sa aiba puterea sa o ia de la capat pentru ca se poate...:)

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)