avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistratura ianuarie 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistratura ianuarie 2013

Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri?
Sedinţa Plenului are pe ordinea de zi pentru 21.03 două subiecte de interes pentru voi:
Pct.11 şi pct.12 ;)

[ link extern ]
Cred ca vor suplimenta cu 10, 15 locuri daca nu vor lua chiar tot lotul de 74.
74 de locuri nu sunt deloc multe la nevoia din teritoriu. Se vor gandi bine, pt ca urmatorul examen care va fi in toamna , va aduce in sali magistrati abia in ianuarie 2014.
Fiti cu ochii pe telefoane...:D

Giurgiu si Deva au cerut locuri, ganditi-va la judecatoriile din orasele mari, cam care-i treaba pe acolo:-/
Ultima modificare: Miercuri, 20 Martie 2013
dombibi, utilizator
dombibi a scris:

Cred ca vor suplimenta cu 10, 15 locuri daca nu vor lua chiar tot lotul de 74.
74 de locuri nu sunt deloc multe la nevoia din teritoriu. Se vor gandi bine, pt ca urmatorul examen care va fi in toamna , va aduce in sali magistrati abia in ianuarie 2014.
Fiti cu ochii pe telefoane...:D

Giurgiu si Deva au cerut locuri, ganditi-va la judecatoriile din orasele mari, cam care-i treaba pe acolo:-/

suplimentarea cu pana la 15 locuri este o presupunere sau ai ceva la baza? ca mi se pare minunat ceea ce spui, sa fie aria de alegere mai mare... si sa fie admisi mai multi...
ultima situatie a locurilor vacante la judecatori de exemplu...arata ca numai in urmatoarele orase mari sunt vacante un total de 54 locuri...- fara a lua in calcul orasele mici unde e o alta problema...Cele 54 locuri adunate de mine sunt la: Tg. Mures 2, Iasi 2, Galati 4, Constanta 11, Baia Mare 2, Cluj 3, Bistrita 2, Giurgiu 4, Bucuresti 18, Brasov 2 Deva 2 ....daca nu ma astept ca la Bucuresti sa aloce locuri pt noi dar la restu ar fi asa de greu...suntem 28 de oameni care am promovat toate probele, poate ar trebui sa facem o solicitare adresata CSM-ului sa tina cont de situatia existenta. PLus la locurile acestea se vor adauga locurile ce se vor vacanta in urma promovarii care tocmai s-a incheiat.
greu de crezut, in mai termina 100 de judecatori la inm. treb sa fie si pt ei locuri.
Ultima modificare: Vineri, 22 Martie 2013
serpicco, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)