avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistratura ianuarie 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistratura ianuarie 2013

Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri?
aveti cumva idee in ce consta testarea psihologica?
Pe data de 28.03 este pe ordinea de zi a csm-ului VALIDAREA CONCURSULUI DE ADMITERE IN MAGISTRATURA. Nu ar fi trebuit sa astepte rezultatele la psihologic? Stiti care este procedura?
Va multumesc si o seara buna.
av.lucianmihai a scris:

buna andreea
ai ceva noutati despre vreo suplimentare?
merci

c_m: pe ce pozitie esti?
nu stiu de ce la magistrati asistenti s-a suplimentat lista de posturi?

c_m: deja te-ai apucat de invatat?
nu e cam devreme?

eu nu stiu nimic de nicio suplimentare, doar ca cererile judecatoriilor giurgiu si deva parca au fost respinse.
eu zic ca nu e cazul sa va descurajati si sa va pregatiti pentru urmatorul examen. in toamna sigur vor fi locuri mai multe, nu stiu daca neaparat mai bune, dar oricum mai multe, avand in vedere modificarile legislative.
din experienta mea de invatat cu un copilas acasa, cred ca nu e deloc devreme sa te reapuci de invatat...deci, spor si multa bafta!
Testul scris dureaza cam 2h- 30min. - 3h. Intai veti semna un acord de prelucrare a testelor. Veti avea vreo 7-8 teste si la fiecare vi se va explica cum sa-l completati. Veti avea si intrebari de logica asemanatoare cu cele de la proba de rationament, dar cele mai multe (cateva sute) vor fi de personalitate. La aceste veti raspunde cu Da sau Nu, Adevarat sau Fals sau veti fi pusi sa notati afirmatiile de la 1 la 5 unde 1 e cel mai fals in ce va priveste si 5 e cel mai adevarat (ati priceput, sper, ma cam grabesc). Tipu care va va explica completarea testelor va fi si la interviu. La noi au fost doua comisii la interviu iar toti cei picati am inteles ca au avut ghinionul sa fie intervievati de acest individ. Oricum, imi amintesc ca la scris o tipa a mototolit o hartie si i-a zis ca sa fie atenta ca e prea agresiva :-) La interviu va va intreba ce rol joaca intuitia pt. voi, (evident, sa spuneti ca nu va bazati pe ea), cum reactionati cand gresiti si alte balarii de acest gen. O prostie de testare depasita doar de cei care va vor testa. Deci... bafta!
Multumim mult, GreatWhite pentru sfaturi, sant sigura ca sunt de mare ajutor celor care urmeaza sa sustina pentru prima data o astfel de testare.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Martie 2013
Yssabela, utilizator
Salutare tuturor! Eu am o propunere si anume: duminica , fiind toti la testarea psihologica sa ramanem toti dupa terminarea acesteia si sa facem o lista cu optiunile fiecaruia, in ordinea mediilor. Ce parere aveti?

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)