avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistratura ianuarie 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistratura ianuarie 2013

Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri?
eu deja m-am resemnat si m-am apucat de invatat pentru la toamna.....postarile de mai sus imi mai taie din chef desi eu nu cred in ele
oameni buni, este clar ca, din pacate, nu va fi nici o suplimentare. Probabil ca saptamana viitoare se va anunta si data pentru examinarea psihologica. Haide-ti sa incercam sa facem un tabel cu posibilele optiuni. Pana acum avem:

1. saveni
2. lehliu gara
5 -Anuta - J.Buftea
6. artax - zalau/aiud
7. Parcalaboiu - P. Dragasani
13.Tanasa - J. Bicaz
15.Tudosie - J. Orastie/Hateg
16.Zgreaban -J. Brad
17.Timis -J. Hateg/Orastie
21.Crasovschi -J.Constanta

sau cel putin asa am inteles eu.

Fiecare dintre noi cred ca ar vrea sa isi faca o lista cu prioritatile, macar provizorie, asa ca ii rog pe cei de pe primele locuri sa isi exprime optiunile.

Va multumesc
O seara buna si multa bafta la psihologic.
qazzaqu a scris:

oameni buni, este clar ca, din pacate, nu va fi nici o suplimentare. Probabil ca saptamana viitoare se va anunta si data pentru examinarea psihologica. Haide-ti sa incercam sa facem un tabel cu posibilele optiuni. Pana acum avem:

1. saveni
2. lehliu gara
5 -Anuta - J.Buftea
6. artax - zalau/aiud
13.Tanasa - J. Bicaz
16.Zgreaban -J. Brad

sau cel putin asa am inteles eu.

Fiecare dintre noi cred ca ar vrea sa isi faca o lista cu prioritatile, macar provizorie, asa ca ii rog pe cei de pe primele locuri sa isi exprime optiunile.

Va multumesc
O seara buna si multa bafta la psihologic.

...si

10.Nedelcu - J.Tulcea
lista optiuni actualizata:

1. saveni
2. lehliu gara
5 -Anuta - J.Buftea
6. artax - zalau/aiud
10.Nedelcu - J. Tulcea
13.Tanasa - J. Bicaz
16.Zgreaban -J. Brad

Locul 5: la mine depinde de optiunile locurilor 3 si 4. din cate stiu pana la mine se vor epuiza locurile de judecator de prin jurul Bucurestiului. iar optiunea mea in aceste conditii nu se suprapune cu vreo alta optiune deja scrisa aici pe forum.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)