avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistratura ianuarie 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistratura ianuarie 2013

Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri?
ani_ea a scris:

Locul 5: la mine depinde de optiunile locurilor 3 si 4. din cate stiu pana la mine se vor epuiza locurile de judecator de prin jurul Bucurestiului. iar optiunea mea in aceste conditii nu se suprapune cu vreo alta optiune deja scrisa aici pe forum.

ani, eu te-as ruga totusi sa ne spui optiunea ta in cazul in care se epuizeaza pana la tine locurile din preajma bucurestiului, intrucat exista sanse mari ca cei de sub tine sa spere la optiunea ta (inclusiv eu), macar stim sa o stergem de pe lista.
cei care au scris deja pe forum optiunea/optiunile sunt foarte putini la numar din totalul de 55.
ca sa nu fie o surpriza totala la repartitie, rog si pe ceilalti sa isi exprime dorintele de repartitie.
multumesc!
inteleg ca duminica la psihologic intram toti intr-o serie
cam cat dureaza testarea, 4-5-6 ore ? ma gandesc la organizare, eu am cale lunga pana la Cluj
la interviu suntem 3 pe ora, la foc automat :D
buna andreea
ai ceva noutati despre vreo suplimentare?
merci

c_m: pe ce pozitie esti?
nu stiu de ce la magistrati asistenti s-a suplimentat lista de posturi?

c_m: deja te-ai apucat de invatat?
nu e cam devreme?
Ultima modificare: Marți, 26 Martie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic
av.lucianmihai a scris:

buna andreea
ai ceva noutati despre vreo suplimentare?
merci

c_m: pe ce pozitie esti?
nu stiu de ce la magistrati asistenti s-a suplimentat lista de posturi?

c_m: deja te-ai apucat de invatat?
nu e cam devreme?

pt mine nu mai exista sanse la concursul acesta ...cu invatatu niciodata nu e prea devreme B-)
Ultima modificare: Marți, 26 Martie 2013
c_m, utilizator
da...ce sa spun...cam trist, tinand cont de deficitul care exista in sistem la aceasta ora si totusi nr mic de poisturi scoase...vorbea cineva de o suplimentare a posturilor...sa speram...desi eu am gasit ca erau cel putin 5 posturi vacante la data de 15 nov desi nu au fost avute in vedere de plen...

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)