avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistratura ianuarie 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistratura ianuarie 2013

Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri?
Cu speranta ca nu supar pe nimeni si respectand faptul ca aveti tot dreptul sa decideti asa cum doriti in considerarea locurilor din clasament pe care vi le-ati castigat, fac un apel in principal celor de pe locurile 28, 32, 34, 43, 44 care au ca optiune unul dintre cele 4 locuri in zona Harghita (J.Odorhei, J.Miercurea Ciuc, P. Sf. Ghe. si P.Toplita).Daca nu e f imp pt voi sa alegeti unul dintre acestea (nu va puteti aduce familia in zona, distanta dintre unul din aceste locuri si familia voastra este relativ aceeasi cu cea a unei alte optiuni etc.), v-as fi f recunoscatoare dc mi-ati lasa si mie unul. Ar insemna sa nu imi mai mut copiii care abia s-au integrat la Miercurea Ciuc (eu cu ei ne-am mutat acolo de jumatate de an) si sa nu ii despart iar de tatal lor care va trebui sa ramana in continuare acolo pt inca cel putin 2 ani (este judecator, sesiunea nov.2011). Multumesc mult
Ultima modificare: Miercuri, 3 Aprilie 2013
LuliD, utilizator
Sunt pe 43 si nu am alta optiune. Imi pare sincer rau.In rest, sa speram ca rezultatul va fi OK la testarea psihologica. De altfel, nu stiu cand se vor da rezultatele; daca stie cineva, e invitat sa ne anunte.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Aprilie 2013
ana_mc, utilizator
LuliD a scris:

Cu speranta ca nu supar pe nimeni si respectand faptul ca aveti tot dreptul sa decideti asa cum doriti in considerarea locurilor din clasament pe care vi le-ati castigat, fac un apel in principal celor de pe locurile 28, 32, 34, 43, 44 care au ca optiune unul dintre cele 4 locuri in zona Harghita (J.Odorhei, J.Miercurea Ciuc, P. Sf. Ghe. si P.Toplita).Daca nu e f imp pt voi sa alegeti unul dintre acestea (nu va puteti aduce familia in zona, distanta dintre unul din aceste locuri si familia voastra este relativ aceeasi cu cea a unei alte optiuni etc.), v-as fi f recunoscatoare dc mi-ati lasa si mie unul. Ar insemna sa nu imi mai mut copiii care abia s-au integrat la Miercurea Ciuc (eu cu ei ne-am mutat acolo de jumatate de an) si sa nu ii despart iar de tatal lor care va trebui sa ramana in continuare acolo pt inca cel putin 2 ani (este judecator, sesiunea nov.2011). Multumesc mult

Eu sant pe 28 -lista inm (27 pe acest site) si din partea mea poti fi linistita , nu voi opta pentru Odorheiu S. Daca cei care urmeaza nu il vor alege , sper sa ajunga la tine ca e aproape de Miercurea Ciuc... :-) .Iti doresc succes!
Daca locul 1 frecventeaza forumul ar putea sa confirme sau sa infirme cele sustinute de Artax ;
la testarea de duminica am vb cu colegul care mi-a spus ca doreste Tg,Mures, apoi pe forum a aparut Saveni.
ieri, marti,02.04, am fost la interviul psihologic impreuna cu colegul de pe locul 1,am fost programati in aceeasi serie, si l-am intrebat daca s-a razgandit si a ales Saveni, mi-a spus ca e o eroare pe lista de pe forum, si mi-a spus categoric ca doreste Tg. Mures

nu vreau sa creez instabilitate, mi s-a parut important sa postez informatia, fiind vorba de primul loc, care poate aduce modificari mari in optiuni, Tg. Mures e un loc important

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)