avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistratura ianuarie 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistratura ianuarie 2013

Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri?
Deci aceste "Mame Omizi" ale magistraturii nu se dezmint. Pt. cel picat: stai linistit: daca nu pica cineva, cum mai mancau o paine si cei din comisia de reexaminare?
P.S. La buna reputatie v-au verificat? La noi a picat unul pt ca avea un 18 indice 1.
GreatWhite a scris:

Deci aceste "Mame Omizi" ale magistraturii nu se dezmint. Pt. cel picat: stai linistit: daca nu pica cineva, cum mai mancau o paine si cei din comisia de reexaminare?
P.S. La buna reputatie v-au verificat? La noi a picat unul pt ca avea un 18 indice 1.

Pai nu stiu cum poate sa stea omul linistit dupa atata efort...mie asta mi se pare ciudat rau..sa treci prin atatea probe ff grele si ..sa pici la psiho..:O:stunned::stunned:
Sper sa treaca la reexaminare! Mult succes !
este foarte dureros ca a piat...este cumva vorba de colegul de la tg mures? oricum tot examenul e super de rahat! nu se gandesc la oameni ca ii nenoroceste pe viata cu atatea examene ... si pana la urma pentru ce? pentru un salariu de nimic si o hartuiala totala din partea tuturor. si a statului si a justitiabililor si a presei si a oricarui om de rand care arata cu degetul.
sunt multi oameni de aici care au mai si picat pe parcursul probelor la rationament si interviu care oricum nu se justifica cu nimic cele 2 probe de concurs. ar trebui sa verifice gradina lor sa vada cati oameni incompetenti sunt in sistem de toata jalea! care au grave si vizibile probleme mentale si care inca stau acolo bine mersi iar cei tineri ca noi nu avem loc de ei!

iar interviul ala [editat] a fost introdus desi au dat hotarare in csm ca se abroga modalitatea de intrare in magistratura pe baza de interviu totusi indirect l-au introdus (de fapt continua) la examen....pentru a interveni si subiectivismul cu carul....ce sa spun ce relevant este interviul asta pentru viitorul magistrat din ziua de azi care prea bine stim ca sunt de 1000 de ori mai competenti decat 100 deja din sistem si depasiti!

poate se vor mai gandi cei de la csm sa reglementeze ipocriziile lor de acolo si sa nu isi mai bata joc de oameni care isi sacrifica viata cu totul pentru un examen pe care il pica dupa ce promoveaza testul grila juridic si apoi se vad picati datorita unui interviu sau nenorocit de test psihologic...

rusine csm!

ei vorbesc de corectitudine cand fac atatea magarii! dau sms pe telefone care sa voteze dupa preferinte desi incalca flagrant drepturile fundamentale ale constitutiei cu privire la vot - direct, secret si liber exprimat!

panarama mare! asta e in csm si se joaca cu oamenii care invata de ani de zile sa treaca de ex juridic si apoi continua ipocrizia cu [edtat] interviuri teste si alte asemenea!

ar trebui sa ma mai gandesc daca mai merita efortul sa lupt sa trec din nou peste atata materie sa invat din nou civ nou si proc civ....
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Aprilie 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Daca tot suntem la capitolul , buna reputatie , si testari psiho.., poate ma ajuta cineva sa imi spuna daca pentru o scoatere de sub urmarire penala cu aplicarea art. 18 ind. 1 am sanse sa trec de buna reputatie ,
nu intentionez sa sustin examenul in acest an ci doar in 2014 cand se fac si trei ani de la aplicarea amenzii adminsitrative
multumesc

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)