avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistratura ianuarie 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistratura ianuarie 2013

Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri?
ana_mc a scris:

Sunt pe 43 si nu am alta optiune. Imi pare sincer rau.In rest, sa speram ca rezultatul va fi OK la testarea psihologica. De altfel, nu stiu cand se vor da rezultatele; daca stie cineva, e invitat sa ne anunte.

Asta e. Inteleg.
Ar trebui sa se afiseze astazi. Anul trecut s-au afisat in ult zi de interviu, dupa ult serie
Eu sant pe 28 -lista inm (27 pe acest site) si din partea mea poti fi linistita , nu voi opta pentru Odorheiu S. Daca cei care urmeaza nu il vor alege , sper sa ajunga la tine ca e aproape de Miercurea Ciuc... :-) .Iti doresc succes!

Multumesc mult. Sper sa se fi razgandit si locul 41 din lista INM. In sala, dupa psihologic, optase tot pt Odorhei.
locul 19 ramane cu J Baia mare daca locul 1 alege J Tg Mures? sau ia si altceva in calcul?
cate surprize vor fi vineri......
ana, ai timp sa revizuiesti lista cu optiunile luand in considerare ultimile modificari exprimate pe forum?
LuliD, eu ti-as lasa locul pe care il vrei, nu e printre optiunile mele, insa sunt constienta ce inseamna sa te muti din nou. si eu am o mica familie- sot si un bebe de 1 an si 2 luni si din pacate trebuie sa ne mutam din bucuresti, vedem unde ne duce vantul vineri. iti doresc sa poti alege ceea ce vrei!
Ultima modificare: Joi, 4 Aprilie 2013
andreea_chr, utilizator
andreea_chr a scris:

locul 19 ramane cu J Baia mare daca locul 1 alege J Tg Mures? sau ia si altceva in calcul?
cate surprize vor fi vineri......
ana, ai timp sa revizuiesti lista cu optiunile luand in considerare ultimile modificari exprimate pe forum?
LuliD, eu ti-as lasa locul pe care il vrei, nu e printre optiunile mele, insa sunt constienta ce inseamna sa te muti din nou. si eu am o mica familie- sot si un bebe de 1 an si 2 luni si din pacate trebuie sa ne mutam din bucuresti, vedem unde ne duce vantul vineri. iti doresc sa poti alege ceea ce vrei!

Multumesc mult. tu vrei, dc am inteles bine, Gaesti, Giurgiu sau Alba Iulia. apreciez f tare ce ai spus. Iti doresc si eu succes vineri. Sper sa se rezolve pt toti asa cum este mai bine.
Ultima modificare: Joi, 4 Aprilie 2013
LuliD, utilizator
Puteti sa imi spuneti si mie, va rog frumos, cum este acest examen psihologic?? Vad ca si in aceasta seaiune exista o persoana respinsa la aceasta proba si as vrea sa inteleg care o fi mecanismul ....
In rest, sper ca cei care ati trecut ati obtinut posturile dorite!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)