avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistratura ianuarie 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistratura ianuarie 2013

Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri?
@ Bangalore, nu ştiu cine este persoana respinsă la psihologic dar îţi pot spune sigur că nu este nici unul dintre cei doi candidaţi finalişti din Mureş, aşa cum îţi spunea şi s_b :)
Ar fi corect să ne lămureşti la ce te-ai referit când ai lansat respectiva ipoteză.

Pe de altă parte, indiferent cine este... sper să găsească puterea de a trece cu bine de reexaminare, pentru ca uşor sigur nu îi este. Succes!

Info: secţia pentru procurori are pe ordinea de zi din 11 aprilie verificarea îndeplinirii condiţiilor legale. link - [ link extern ]

Secţia pentru judecători nu are încă nimic postat...

eraq o singura supozitie nimic mai mult...
acum am inteles: pur si simplu ti s-a parut suspect (d.p.d.v. psihologic) unu' din tg-mures si ai spus-o tare, fara prea multe subtilitati...pai e perfect normal, absolut in regula, e bine sa te indoiesti...bravo! =D>
Ultima modificare: Luni, 8 Aprilie 2013
s_b, utilizator
s_b a scris:

acum am inteles: pur si simplu ti s-a parut suspect (d.p.d.v. psihologic) unu' din tg-mures si ai spus-o tare, fara prea multe subtilitati...pai e perfect normal, absolut in regula, e bine sa te indoiesti...bravo! =D>

Ei, nu cred ca a facut chiar asa..eu cred ca s-a uitat pe lista si a vazut ca persoana respinsa era nr 24 pe lista la repartizare. Si pe 24 e si unul din Mures..si a presupus ca ar fi vb de acel candidat..ma gandesc si eu ..nu cred ca ii considera pe cei dinMures mai pretabili de a pica decat pe altii.. Presupun si eu...
asa este...nu am nimic cu nimeni...oricine ar fi acela...si de unde ar fi...merci goethe

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)