asta poate fi o explicatie rezonabila...chiar nu m-am gandit la sovinism judetean :) , dar poate putina precautie la niste exprimari "generoase " nu strica...
Dragi colegi,
Nu mai discutati pe forum despre cine ar putea fi cel picat la psihologic! Tocmai de aceea vi s-au repartizat coduri, pentru a se putea pastra confidentialitatea rezultatului.
Voua v-ar conveni sa fiti in locul lui/ei si sa vedeti pe forum indicii care v-ar putea dezvalui identitatea (cutare din judetul X, Y sau Z)? Sau sa va treziti ca nu sunteti in aceasta situatie, de a fi picat, dar sa apara zvonuri pe forum in ceea ce va priveste, cum ca ati fi cel picat?
Mult succes persoanei care se pregateste de reexaminare!
Si, bineinteles, felicitari tuturor celor care au promovat acest concurs. Este o profesie foarte frumoasa magistratura, dar totodata si foarte dificila. Chiar va recomand sa va bucurati de aceste zile dinaintea numirii. Dupa ce "intrati in paine", o sa va fie dor de zilele astea.
Ordinea în care sunt afişate rezultatele la examinarea psihologică nu este nici alfabetică, nici conform listei cu mediile finale.
Lista de la psihologic este ordonată crescător, după codurile trase la sorţi de candidaţi, tocmai pentru a se păstra confidenţialitatea datelor.
buna ursuletz,
la voi cat a durat de la verificarea indeplinirii conditiilor legale (in cazul nostru urmeaza a fi verificate pe 11.04) si pana la numirea efectiva (publlicarea decretului in M.O.)? Ati putut alege locatia unde urmeaza a fi tinute cursurile (giroc sa bucuresti)? Si te rog sa ne spui si noua daca ati beneficiat de prima de instalare.
Multumesc frumos
La noi, in 15 noiembrie Plenul a validat concursul, iar sectiile au verificat indeplinirea conditiilor. A urmat o noua repartitie (au fost doi respinsi la psihologic dupa reexaminare si unul la reputatie, iar doua persoane au renuntat la valorificarea rezultatului, dupa ce initial optasera, deci au renuntat la posturile alese), iar in 29 noiembrie s-a hotarat inaintarea catre Presedinte a propunerilor de numire. In 7 decembrie s-au semnat decretele, iar publicarea a fost in 11 decembrie la judecatori si in 12 decembrie la procurori.
Intrucat au fost cereri pentru cursuri la Bucuresti, s-au format doua grupe (una de judecatori si una de procurori) care au tinut cursurile la Bucuresti, dar fara asigurarea cazarii. Cine avea nevoie de cazare a mers la Giroc, cine a vrut la Bucuresti si n-a avut nevoie de cazare, a mers acolo. Dar noi am fost mai multi decat voi, 100 de persoane, nu stiu cum se va proceda la voi, fiind mai putini.
Prima de instalare nu am primit, nu se acorda decat absolventilor INM. Pastrati, insa, chitanta cu care ati achitat contravaloarea examinarii medicale, aveti dreptul la decont.
Succes!