avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistratura ianuarie 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistratura ianuarie 2013

Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri?
ana_mc a scris:

S-a afisat rezultatul reexaminarii- admis!

Doamne ajuta! Ce bine!!!
Felicitari reexaminatului. Cred ca a fost cumplit ptr el/ea, si nu imi pot imagina de unde a gasit puterea de a reveni.
andreea_chr a scris:

alleexxa a scris:

Si eu as dori sa urmez cursurile la Bucuresti. Cand trebuie facute cererile la INM? Daca stiti mai multe despre acest aspect, va rog, mai spuneti. Multumesc!

si eu optez tot pentru bucuresti.
cum procedati cu chiria? incepand cu ce data incheiati contractul? cursurile vor fi oare in 2 module separat? adica noi vom plati chirie 2 luni degeaba? (fie ca sunt cursurile in bucuresti, fie la giroc)?

Eu cred ca e prematur sa vorbim despre chirie, atata vreme cat nu se stie inca cand incepem, cand se emit decretele de numire, cand depunem juramantul, etc, etc. Am inteles ca la Giroc se asigura cazare, deci daca se merge acolo, problema chiriei e rezolvata. Cred ca trebuie sa mai cautam putina rabdare, sa mai asteptam putin vesti, iar apoi sa vedem unde si cum vom sta. Mie personal, Giorcul imi este foarte departe, de aceea as prefera sa platesc chirie in Bucuresti...
Daca procedura se desfasoara la fel ca anul trecut, eu cred ca se vor publica decretele in M.O. in prima parte a lunii mai. Sa speram ca toata lumea va trece cu bine si de verificarea indeplinirii conditiilor legale care este astazi pe ordinea de zi a sectiilor si nu va mai fi o noua repartitie.
In legatura cu locatia in care se vor desfasura cursurile ar fi bine sa ne interesam la INM dupa ce se solutioneaza ordinea de zi si sa solicitam formarea unei grupe pentru Bucuresti.
Eu mai am o curiozitate: cand sau pana cand trebuie sa ne incheiem actualele activitati, in cazul meu, cabinet individual de avocat? Oare dupa ce se emite decretul de numire sau inainte? Intreb pentru ca banuiesc ca si operatiunea asta necesita ceva timp: discutarea in Consiliul Baroului a trecerii in Tabloul avocatilor incompatibili, urmata de o decizie a Baroului, presupun, apoi controlul final al finatelor....Stie cineva?

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)