avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistratura ianuarie 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistratura ianuarie 2013

Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri?
unde ati dori sa facem stagiul de pregatire? cred ca e mai ok la giroc
Pt mine ar fi mult mai bine daca ar fi la Bucuresti. Prefer Bucurestiul chiar daca nu ne-ar asigura cazare. E mult mai aproape de casa.
Din cate am inteles de la INM nu vom putea alege unde facem cursurile dat fiind faptul ca suntem destul de putini. Daca le facem in vara, cand auditorii sunt in vacanta, este foarte probabil sa le facem in Bucuresti, astfel asigurandu-se si cazarea.
In legatura cu numirile, am sunat astazi la CSM si la Administratia Prezidentiala iar propunerile de numnire ar urma sa ajunga la presedinte maine sau poimaine. Tot de la CSm am aflat ca ei ar dori sa fim numiti inainte de Paste.
Pentru mine si Bucurestiul si Girocul e departe asa ca mi-e tot una :) Intre timp am dat o fuga pe la instanta unde voi activa sa-mi cunosc colegii, iar prima impresie a fost buna.
kozzroda a scris:

Pentru mine si Bucurestiul si Girocul e departe asa ca mi-e tot una :) Intre timp am dat o fuga pe la instanta unde voi activa sa-mi cunosc colegii, iar prima impresie a fost buna.

=====================================================================
care a fost optiunea ta ?
eu am fost marti ( Zalau), prima impresie, la fel, buna, spre fb :D
voi avea complet de civil, m-am apucat de buchisit procedura civila, cea noua...

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)