avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... din maternitate in maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

din maternitate in maternitate

buna ziua!ma numesc anamari,si sunt in concediu de maternitate pana in februarie 2013.de curand am aflat ca sunt din nou insarcinata,urmand a naste la inceputul lunii iunie 2013...intrebarea mea este daca o sa pot ramane iar in concediu de maternitate incepand cu luna aprilie daca o sa lucrez doar 2 luni...va rog sa ma ajutati!!ce trebuie sa fac in acest caz?
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 16:06, 30 Octombrie 2012
eu stiu ca trebuie sa te intorci in campul munci minim un an, dar nu stiu sigur, poti intreba la asistenta sociala!
Puteti bneficia de concediu. cand se termina concediul actual de crestere a copilului faceti o cerere de anulare a suspendarii CM, va intoarceti la munca, lucrati cele 2 luni si apoi intrati in concediu de maternitate. La finele concediului de maternitate intrati in concediu de crestere copil 2.
Daca sarcina nu va permite sa lucrati cele 2 luni, cred ca puteti beneficia de concediu medical, dar nu va pot spune detalii.....
Sarcina usoara si linistita :)


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insarcinata in concediu de crestere copil lacramioara_ilie lacramioara_ilie Buna ziua!Sunt in concediu crestere copil si doresc sa fac al doi-lea copilas.Baietelul meu face 2 ani in luna octombrie. Daca raman insarcinata acum ar trebui ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate cristinaeli cristinaeli am un copil si as mai dori unul;concediul de maternitate se termina in iulie pe 10.2010, daca as ramane insarcinata in luna februarie l-as naste in noiembrie, ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate rusu andreea rusu andreea Buna ziua Sunt insarcinata in 6 saptamani si sunt inca in concediu de maternitate pentru primul copil. In 24 Februarie va implinii copilul 2 ani si se termina ... (vezi toată discuția)