avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... TAXA AUTO
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

TAXA AUTO

BUNA ZIUA,
AS VREA SA STIU DACA MAI POT RECUPERA CEVA DIN TAXA AUTO.MENTIONEZ CA AM PLATIT TAXA IN NOIEMBRIE 2011 IN VALOARE DE APROXIMATIV 6200.LA INCEPUTUL ANULUI 2012 AM RECUPERAT 1500.AS VREA SA RECUPEREZ TOTI BANII.CUM POT PROCEDA.MASINA ESTE ADUSA ANUL TRECUT DIN GERMANIA.ANUL FABRICATIEI ESTE 2004 SI ARE MOTOR 1900CM ,TDI.VA MULTUMESC,
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 11:26, 31 Octombrie 2012
da, se pot recupera toti banii fara absolut nicio problema. Adresati-va unui avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa inmatriculare - masina achizitionata in urma cu un an BtroescuBogdan BtroescuBogdan Am cumparat in iunie anul trecut un logan fabricat si inmatriculat pentru prima data in 2004. A mai avut un proprietar in 2011. As vrea sa stiu daca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Vreau sa dau institutiile statului in judecata pentru timbrul de mediu si impozit adysss adysss Buna ziua, Povestea e cam asa: 1. Am o masina cu motor de 2200 cm3 pe care am cumparat-o in 2009.A fost adusa din Germania si inscrisa in Romania in ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare bogdyviki bogdyviki Buna ziua. Am un auto cu capacitatea motorului sub 2000, adus din Germania, autovehicul pe care l-am inmatriculat in tara...Dupa toate taxele, a trebuit sa ... (vezi toată discuția)