avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovare in clasa functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovare in clasa functionar public

Va salut si va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie :
Pe data de 3 septembrie 2012 am sustinut examenul de promovare in clasa de la referent la consilier asistent si mi s-a spus ca este ok. Totusi, au trecut deja 2 luni si eu sunt tot referent. Mi s-a spus ca nu a venit raspunsul ( confirmarea ?) de la anfp. Este posibila aceasta situatie? Incepand cu ce data sunt consilier asistent, indiferent cand va veni raspunsul asteptat, daca acesta da unda verde ? Unde ma pot adresa pentru informatii,in masura in care acestea nu pot fi obtinute de la institutia la care lucrez ?
Cel mai recent răspuns: optimus , utilizator 09:32, 15 Noiembrie 2012
trebuia emisa dispozitia de transformare a postului din referent in consilier asistent (eu as fi emis-o cu data de 1 a lunii urmatoare ), care impreuna cu raportul final al examenului de promovare se trimit la anfp . NU SE ASTEAPTA NICI O CONFIRMARE .
Multumesc pentru raspuns. Din pacate, nici incepand cu data de 1 noiembrie nu s-a inregistrat promovarea mea. Ce pot face in aceasta situatie, cui sa ma adresez ? La institutia unde lucrez constat ca nu exista transparenta . Ce-ati face in situatia mea ?
Daca a fost terminata procedura de examen si s-a facut public si anuntul final de promovare in clasa , trebuie sa va duceti la ordonatorul dvs , sa dispuna emiterea deciziei macar cu data de 1.11. 2012 , conform legislatiei. Aceasta decizie trebuie postata si pe portal si trmisa si la ANFP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in clasa andi_clane andi_clane Functionar public referent III, grad superior treapta 1, salariu de bază 1054 + 25% vechime ,după examenul de promovare în clasă în ce grad şi ce salariu ... (vezi toată discuția)
Din referent iii in consilier i ? Darie Tudor Darie Tudor M-am numit secretar in doua comisii de examen pentru promovare in clasa.:P Primul examen a avut loc in 6.09. a.c., si a avut, ca obiect promovarea din ... (vezi toată discuția)
Ce acte trebuie trimise la anfp dupa promovarea in clasa? bogdanmarinela bogdanmarinela In urma absolvirii invatamantului superior - administratie publica- si sustinerii examenului de promovare in clasa( din referent in consilier) ce acte trebuie ... (vezi toată discuția)