Va salut si va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie :
Pe data de 3 septembrie 2012 am sustinut examenul de promovare in clasa de la referent la consilier asistent si mi s-a spus ca este ok. Totusi, au trecut deja 2 luni si eu sunt tot referent. Mi s-a spus ca nu a venit raspunsul ( confirmarea ?) de la anfp. Este posibila aceasta situatie? Incepand cu ce data sunt consilier asistent, indiferent cand va veni raspunsul asteptat, daca acesta da unda verde ? Unde ma pot adresa pentru informatii,in masura in care acestea nu pot fi obtinute de la institutia la care lucrez ?
trebuia emisa dispozitia de transformare a postului din referent in consilier asistent (eu as fi emis-o cu data de 1 a lunii urmatoare ), care impreuna cu raportul final al examenului de promovare se trimit la anfp . NU SE ASTEAPTA NICI O CONFIRMARE .
Multumesc pentru raspuns. Din pacate, nici incepand cu data de 1 noiembrie nu s-a inregistrat promovarea mea. Ce pot face in aceasta situatie, cui sa ma adresez ? La institutia unde lucrez constat ca nu exista transparenta . Ce-ati face in situatia mea ?
Daca a fost terminata procedura de examen si s-a facut public si anuntul final de promovare in clasa , trebuie sa va duceti la ordonatorul dvs , sa dispuna emiterea deciziei macar cu data de 1.11. 2012 , conform legislatiei. Aceasta decizie trebuie postata si pe portal si trmisa si la ANFP.