avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Legalizarea hotaririi de divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Legalizarea hotaririi de divort

in cit timp se legalizeaza hotarirea de divort?
femeia trebuie sa legalizeze hotarirea pt a isi schimba buletinul
trebuie sa legalizeze si barbatul hotarirea de divort? de ce?
Cel mai recent răspuns: evel , utilizator 12:54, 31 Octombrie 2012
Buna ziua,
orice hotarare se legalizeaza in cateva zile. Se depune cererea + taxa de timbru si veti fi programat pentru ridicarea hotararii legalizate in cateva zile. La instantele din Bucuresti asa se procedeaza.
Legalizarea o solicita cel care are nevoie de ea. Il sfatuiesc pe sot sa isi faca si domnia sa o copie legaliazata si sa o pastreze pentru ca este posibil sa aiba nevoie de ea.

Zi buna,
Avocat Costi Boncu
pe a mea a depuso avocata mea. deci nu dureaza mai mult de o saptamina.
deci e bine sa o legalizeze si el pe a lui .
multumesc frumos

avocata mea zicea ca dureaza in jur de 2 saptamini este posibil?
Ultima modificare: Duminică, 4 Noiembrie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Sotia are nevoie de sentinta legalizata in cazul schimbarii numelui. Va trebui prezentata la solicitarea unei noi carti de identitate.

Sotul va putea avea nevoie de o copie legalizata in cazul in care se va gandi sa se recasatoreasca. Acelasi lucru si pt sotie.

Este bine ca legalizarea sa se faca acum pt ca se mai intampla ca in timp sa se mai piarda dosarele prin diverse arhive si sa nu mai aveti ce legaliza.

Solicitati mai multe exemplare legalizate.

Este posibil sa dureze 2 saptamani daca vorbim de Bucuresti
eu sint din Constanta

daca hotarirea a depuso avocata mea pot sa ma duc eu sa vad daca e legalizata si sa o iau?
Ultima modificare: Duminică, 4 Noiembrie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare de divort legalizata ContSters307192 ContSters307192 Buna ziua,am un var si vrea sa se recasatoreasca ,dar nu are o hotarare de divort originala ca sa poata prezenta la starea civila,poate depune o copie ... (vezi toată discuția)
Ajutor... la subiect, va rog :) denisa_eu denisa_eu Buna ziua, pe data de 24 martie am avut infatisarea pentru divort, in Tg. Mures. Divort simplu, de comun acord, fara nimic de impartit si cu acordul fostului ... (vezi toată discuția)
Se poate scoate duplicat la sentința de divorț? mama a pierdut originalul, nu mai avem decât copii nelegalizate Ioanaaa07 Ioanaaa07 Mama mea a facut divorțul prin intermediul Judecătoriei sector 6 bucuresti. Din păcate a pierdut originalul si acasa avem doar copii insa nelegalizate. ... (vezi toată discuția)