avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... program inegal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

program inegal

Am un angajat cu norma de 4 ore, dar sunt zile in care am nevoie de el 8h si sunt zile cand ar putea sa stea acasa, iar la sfarsit de saptamana sa aiba 20h lucrate. Cum pot sa-l incadrez pe acest angajat din punct de vedere legal? Pot sa-l tin in continuare pe salariu de incadrarea sau trebuie sa-l trec la tarif/ora?
Va multumesc pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:25, 31 Octombrie 2012
In acest caz, sunt doua posibilitati :
- fie treceti la salarizarea tarifara /ora lucrata

- fie modificati c.i.m. privind timpul de munca ... scrieti 20 ore/sapt , inegal , repartizarea facandu0se astfel incat pe saptamana sa aiba lucrate 20 de ore.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract partial de munca Ralucelu Ralucelu Buna ziua,sunt angajata cu, contract partial de munca (stipulat in contract 20 ore pe sapt) si am 3 intrebari: 1.Pot lucra 8h /zi , o zi da , una nu si inca o ... (vezi toată discuția)
Contract de munca 3 zile ELENA2009 ELENA2009 buna ziua se poate face contract de munca sau act aditional la contract de munca cu program de lucru de 3 zile /saptamana> trebuie sa specific in contract ... (vezi toată discuția)
Dilema - intocmire program de lucru, cum fac? ELENA2009 ELENA2009 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta, trebuie sa angajez o persoana cu urmatorul program de lucru: Vineri 01.04 - 20.00 Sambata 02.04 ... (vezi toată discuția)