avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incredintare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incredintare minor

Dupa proces fiul meu a ramas la fosta concubina cu drept decustodie totala.numai ca deatunci aceasta pleaca de 2 ani cate 6 luni in strainatate si lasa copilul in grija bunicilor care nu mi dau voie sa l vad.as putea lua copilul ? Pot demonstra pt ca acolo are contract de munca.
Cel mai recent răspuns: borfica , utilizator 15:21, 3 Noiembrie 2012
Atr trebui sa formulati o cerere pentru stabilirea unui program de vizitare mai larg, avand in vedere noile conditii in care este crescut copilul. Parintele caruia nu i s-a incredintat copilul are un drept de supraveghere a cresterii si educarii copilului care se concretizeaza tocmai prin stabilirea de legaturi personale cu minorul.
Ulterior, in functie de relatiile dvs cu copilul si de interesul si dorinta acesuia, puteti promova o actiune de incredintare a copilului sau o custodie comuna cu stabilirea sau nu a locuintei copilului la dvs.
Ultima modificare: Vineri, 2 Noiembrie 2012
Adrian ALBU, Avocat
Cam ce suma de bani mi ar trebui ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comuna elenna9 elenna9 Buna ziua! In ce conditii, un tata isi poate recupera drepturile parintesti, si de a reveni la custodie comuna,tinand cont de faptul ca tatal nu sa interesat ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna custodie totala? kriss_kriss06 kriss_kriss06 buna ziua,as vrea sa stiu ce obligatiuni ii revin tatalui copilului prin acest divort cu custodie totala si cat poate face parte din viata copilului? (vezi toată discuția)
Acord de mediere magirescuradu magirescuradu sunt divortat din2001de fosta sotie.din 2002 am convetuit cu ea fara acte legale.in 2004 sa nascut un baietel pe care l-am recunoscut.anul acesta in luna ... (vezi toată discuția)