avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... am vindut o masina cui nu trebuia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

am vindut o masina cui nu trebuia

acu ceva timp am vindut o Dacie vechie am facut contract de vinzare cumparare la notar , dupa un timp am aflat ca cel carui i-am vinduto e un recidivist daca el comite o ifractiune cu masina ce pot eu sa fac sa nu fiu tras la raspundere . De exemplu presupun ca face ceva si abandoneaza masina . Din pacate m-am inteles cu el sa nu radiez anu asta masina #-o
Va rog sa ma ajutati cu un sfat sa stau linistit
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 08:29, 29 Ianuarie 2009
Daca aveti acel contract de vanzare-cumparare la notar, puteti oricand face dovada ca acel vehicul nu mai este in posesia dvs, o alta persoana il conduce in mod constant astfel incat nu vad de ce sa raspundeti. Nu e mai putin adevarat ca, in cazul savarsirii oricarei infractiuni pe drumurile publice si nu numai, veti fi contactat , intrucat in toate evidentele masina figureaza pe numele dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum radiez un autoturism vandut? nelughetu nelughetu buna ziua ,am vindut o masina unei persoane prin act de vinzare cumparare de mina ,intre timp persoana a vinduto mai departe fara ami spune ,(persoana ... (vezi toată discuția)
Radiere fiscala la primarie iliechiras iliechiras Am avut o masina daewo nubira, si am vindut-o acu un an jumate , cu contract vinzare-cumparare, la 2 zile am dus dosarul la primarie pentru scoaterea de la ... (vezi toată discuția)
Refuzul de a finaliza acte de vinzare cumparare auto/radiere lutucons lutucons Buna ziua Am vindut un autoturism dacia unei persoate fara sa facem vreun act de vinzare cumparare la acel moment ,urmind sa sa ne intilnim si sa facem ... (vezi toată discuția)