avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum as putea sa imi platesc impozitul la casa.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum as putea sa imi platesc impozitul la casa.

Am const. o casa in anul1995,in curtea socrilor mei,ei sint propietari pe pamint,autorizatia este pe numele lor,proiectul de casa este pe numele meu ca eu am cons.in gospodaria socrolor mei, socrul meu a murit de 10 ani a ramas ea nu a facut succesiune nici nu vrea si eu din acel an 1995 nu am platit impozitul pe casa ,doar ea a platit pamintul de sub casa ,va intreb cum as putea proceda sa fiu cu casa in regula , platesc totul curent, apa gunoi etc.doar impozitul nu.
Va multumesc o zi buna.
Cel mai recent răspuns: eraz , utilizator 18:42, 31 Octombrie 2012
Proprietarii (parinti,socri) nu vor renunta niciodata la dreptul lor de proprietate (teren, constructii + autorizatie), pentru ca nu vor sa ajunga in timpul vietii intr-o alta locatie (apartament, azil, camin de batrani).
Impacati-va pe cale amiabila si cautati modalitati de depasire a momentelor tensionabile prezente si a altor disensiuni de ordin succesoral sau financiar.
Ultima modificare: Miercuri, 31 Octombrie 2012
eraz, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire amina-gabi amina-gabi dupa decesul socrului meu a ramas o casa pe care sint sotu meu 2 frati ai lui si o mama vitrega dupa decesul acestuia noi neam ocupat de gospodarie am ... (vezi toată discuția)
Mostenire amina-gabi amina-gabi dupa decesul socrului meu a ramas o casa pe care sint sotu meu 2 frati ai lui si o mama vitrega dupa decesul acestuia noi neam ocupat de gospodarie am ... (vezi toată discuția)
Sunt intr-o mare dilema? luciipuci luciipuci Povestea mea incepe asa, in urma cu 50 de ani m-am casatorit si am ramas in casa parinteasca la scurt timp am stricat casa si pe locul acela am construit o ... (vezi toată discuția)