avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum pot verifica daca o companie a dat faliment?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum pot verifica daca o companie a dat faliment?

As dori sa stiu care este link-ul unde pot verifica o companie (SRL, sau SA) daca exista sau daca a dat faliment?
Multumesc anticipat pentru indrumare.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 18:48, 31 Octombrie 2012
Exista posibilitatea sa va abonati contra cost la publicatia buletinul insolventei sau la firme care ofera astfel de informatii ( antitepari etc.) sau dati cautare pe internet dupa numele firmei si s-ar putea sa gasiti ceva fiindca de regula se publica si pe internet dar nu mereu.

[EDITAT de moderator - incalca pct. 2.8 din Regulament]
Ultima modificare: Duminică, 4 Noiembrie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
O cerere de informare starea firmei la registrul comertului este cea mai sigura metoda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trebuie procedat ca unica fiica sa primeasca in proprietate imobilul? gykkut gykkut Buna ziua.Am o prietena de 45 de ani din Iasi,careia tatal ei (singurul parinte ramas in viata,mama fiind decedata),doreste sa-i lase ei apartamentul (aflat in ... (vezi toată discuția)
Faliment firmã calculatoare Florin Lucian Manolescu Florin Lucian Manolescu O firmă de calculatoare a fost declarată în faliment într-un oraş de provincie printr-un articol din presa locală.Deci asta a fost părerea ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna firma fantoma? Cent Cent Buna ziua, Ce inseamna o firma fantoma? Daca eu am facturi de la o firma activa, de unde sa stiu ca e firma fantoma? Eu verific pe anaf daca e activa la ... (vezi toată discuția)