avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... anexa 14 pentru somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

anexa 14 pentru somaj

Buna seara,

Am depus dosarul pentru indemnizatie somaj si a doua zi dupa depunere mi-au solicitat anexa 14 pentru completarea dosarului. Ma poate ajuta cineva cu un model pentru anexa 14?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: xyz10092010 , utilizator 12:57, 1 Noiembrie 2012
multumesc, dar nu pot deschide fisierul respectiv. formularul (anexa 14) e acelasi cu anexa 26? pentru ca pe aceea am depus-o initial si acum mi-au zis de anexa 14 cu alte luni de salarii decat cele din anexa 26.

da, este anexa 26 la norme. se completeaza cu veniturile pe 12 luni inainte de incheierea CM
mai trebuie si o adeverinta model, pe formatul celei cu care se depuneau modificarile contractuale la ITM pt modificarile ce au survenit in contractul d-voastra de munca de la 1.01.2011, de cand nu mai sunt valabile cartile de munca
multumesc. am rezolvat. am gasit anexa 14 pe site-ul avocatnet.ro, la formulare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratie 100 jacko jacko Buna ziua, am un srl microintreprindere infiinat de doua luni, fara angajati, administrator si asociat unic. Pana pe 25 trebuie sa depun declaratia 100. Stiu ... (vezi toată discuția)
Acte somaj Giorgi83 Giorgi83 Situatia mea este urmatoarea (sper sa fiu suficient de explicita): 1 nov 2007 - 1 nov 2009 CIM nedeterminat 8 ore/zi - trecute in cartea de munca 1 ian 2010 ... (vezi toată discuția)
Recuperare cm lise lise Buna seara.pana acum 4zile am lucrat la o firma pe perioada determinata.mi sa inchis cm cu art 56j si pot sa benificiez de somaj .dar la lichidare nu mi sa dat ... (vezi toată discuția)