avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

am cumparat o masina in 2008( noua) si la inmatriculare am platit o taxa de 2500 ron am vreo sansa sa primesc vre un ban inapoi/?
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 23:29, 31 Octombrie 2012
in ianuarie sa schimbat grila de incadrare a taxei auto, mergeti la administratia financiara si depuneti acolo cerere, impreuna cu copie cartea de identitatea auto, talon si buletin, plus actele in original.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot cere restituirea taxei auto? ariana03 ariana03 pot cere restituirea taxei auto daca am platit-o anul acesta in luna aprilie? cum? (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto vladpasca vladpasca am platit taxa auto in martie 2009 iar acum vreau sa o recuperez care ar fii sansele de reusita si ce pasi ar trebui urmati.va multumesc:) (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu -> schimbare talon auto blitzblitz blitzblitz Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa inteleg care este fluxul (procesul) pentru a schimba talonul auto in urma schimbarii domiciliului. Acum cateva zile am ... (vezi toată discuția)