avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
geanina n a scris:

Lavinia_Ioa a scris:

9iustitia a scris:

laws23 a scris:

VA ASTEPT PE GRUPUL DE PE FACEBOOK: ADMITERE SNG SA VA SPUNETI NOTA ESTIMATIVA. IMPREUNA PUTEM :) HAIDETI!!! :D

Ii las pe cei cu note mari sa zica.A mea e prea mica pt.a avea relevanta in ierarhie.
Tocmai ce ziceam acu'5 minute.....NU VOR sa-si spuna media....cei cu note foarte mari...
Daca au 9 si 10 clar ca stau linistiti oamenii. :)

Eu nu cred ca sunt atat de multi cu 9 si 10.Anul trecut au fost in jur de 10 persoane care au avut nota peste 9.Iar note de 10 nici nu prea am vazut in nici un an.

asa, asa, ca bine mai suna.
asa zic si eu
sau asa imi place si mie sa cred

:thumbup:
A dat cineva vreodata examen la Curtea de Apel Ploiesti?M-ar interesa daca este sub forma de grila sau sinteza.
buna, eu la subiectul 2 la penal referitor la partile care iau in cunostinta termenul de judecata am incurcat si am scris termenul de judecata de la civil in loc sa scriu pe cel de la penal,m-am uita si am observat ca doua din cele trei liniute ce trebuiau scrise se potrivesc in mare parte, voi ce credeti o sa imi ia in considerare ceva? am vazut ca subiectul este punctat cu 2,10/0,70 pt fiecare liniuta ca sunt trei
ramonastreanga a scris:

buna, eu la subiectul 2 la penal referitor la partile care iau in cunostinta termenul de judecata am incurcat si am scris termenul de judecata de la civil in loc sa scriu pe cel de la penal,m-am uita si am observat ca doua din cele trei liniute ce trebuiau scrise se potrivesc in mare parte, voi ce credeti o sa imi ia in considerare ceva? am vazut ca subiectul este punctat cu 2,10/0,70 pt fiecare liniuta ca sunt trei

sigur ti se va puncta daca ti ai regasit cuvintele sau "ideiile" in barem.
Eu cred ca cine stie ca a facut foarte bine e plecat si sta cuminte, eu asa imi facusem planul, daca stiam ca intru, dupa examen ma caram sa ma odihnesc ca doar dupa aia urma tot munca.
Si da, si eu as vrea sa stiu mai multe despre diversele curti de apel si examenele organizate de ele.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)