avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
geanina n a scris:

9iustitia a scris:

geanina n a scris:

aceleasi calcule mi le fac si eu de duminica incoace si cateodata simt ca o iau razna
dar nu vreau acum sa mai supar pe cineva, care enervat de calculele mele imi mai tranteste un \"stai linistita si asteapta pana pe 11\".
mda, mersi, pe bune ??!!!!

:)) Nu te supara ca ti-am spus sa fii linistita! Daca zic: \"ai dreptate..se va intra cu ultima medie 9.80\" te vei simti mai bine?
Eu va inteleg,sincer.Stiu cum e asteptarea asta.Dar tot ce speculam noi aici e pentru simpla conversatie sau eventual sa omoram timpul pentru ca niciunul nu avem de unde sa stim ce va fi.
Si iarasi,foarte sincer va spun ca nu m-am asteptat ca la SNG sa vina oameni atat de pregatiti,cu atata perseverenta si dorinta....Si recunosc ca am gresit....am gresit mult neacordand seriozitatea cuvenita acestui concurs. Iar pentru asta am platit scump si mi-am invatat lectia.

nici gand sa ma supar pe tine, acum cateva zile stiu ca cineva ne-a facut penibili, nu i-am retinut numele si vad ca i-a fost sters mesajul..si da, si eu zic ca noi vorbim aici doar asa sa ne linistim unul pe altul ca in rest cred ca suntem cu totii constienti ca discutia noastra nu are vreo valoare
pe mine una ma linisteste putin, asa ca voi continua sa fiu "penibila"

Putin imi pasa ca m-a facut penibila!Nu-i convine subiectul discutiei...nu mai urmareasca forumul...simplu.
Si n-are nimeni dreptul sa te judece ca n-ai competente de grefier pt.simplul fapt ca te ingrijoreaza niste aspecte "penibile"in opinia dumnealui.Zau?Si cam ce prestanta are un grefier?
Dar unii isi imagineaza ca odata ce au ajuns grefieri,avocati,judecatori sau orice altceva sunt zei....Eh..nu-i chiar asa!Ba ajungand in aceste functii o sa ai de-a face cu penibili destui...si atunci ce faci?Ca daca-i jignesti esti sanctionat...
Scuze moderatorului...daca s-a adus in discutie acel mesaj am simtit nevoia sa-i raspund.
9iustitia a scris:

geanina n a scris:

9iustitia a scris:

geanina n a scris:

aceleasi calcule mi le fac si eu de duminica incoace si cateodata simt ca o iau razna
dar nu vreau acum sa mai supar pe cineva, care enervat de calculele mele imi mai tranteste un \"stai linistita si asteapta pana pe 11\".
mda, mersi, pe bune ??!!!!

:)) Nu te supara ca ti-am spus sa fii linistita! Daca zic: \"ai dreptate..se va intra cu ultima medie 9.80\" te vei simti mai bine?
Eu va inteleg,sincer.Stiu cum e asteptarea asta.Dar tot ce speculam noi aici e pentru simpla conversatie sau eventual sa omoram timpul pentru ca niciunul nu avem de unde sa stim ce va fi.
Si iarasi,foarte sincer va spun ca nu m-am asteptat ca la SNG sa vina oameni atat de pregatiti,cu atata perseverenta si dorinta....Si recunosc ca am gresit....am gresit mult neacordand seriozitatea cuvenita acestui concurs. Iar pentru asta am platit scump si mi-am invatat lectia.

nici gand sa ma supar pe tine, acum cateva zile stiu ca cineva ne-a facut penibili, nu i-am retinut numele si vad ca i-a fost sters mesajul..si da, si eu zic ca noi vorbim aici doar asa sa ne linistim unul pe altul ca in rest cred ca suntem cu totii constienti ca discutia noastra nu are vreo valoare
pe mine una ma linisteste putin, asa ca voi continua sa fiu \"penibila\"

Putin imi pasa ca m-a facut penibila!Nu-i convine subiectul discutiei...nu mai urmareasca forumul...simplu.
Si n-are nimeni dreptul sa te judece ca n-ai competente de grefier pt.simplul fapt ca te ingrijoreaza niste aspecte "penibile"in opinia dumnealui.Zau?Si cam ce prestanta are un grefier?
Dar unii isi imagineaza ca odata ce au ajuns grefieri,avocati,judecatori sau orice altceva sunt zei....Eh..nu-i chiar asa!Ba ajungand in aceste functii o sa ai de-a face cu penibili destui...si atunci ce faci?Ca daca-i jignesti esti sanctionat...
Scuze moderatorului...daca s-a adus in discutie acel mesaj am simtit nevoia sa-i raspund.

=D>
Ultima modificare: Joi, 5 Septembrie 2013
geanina n, utilizator
laws23 a scris:

VA ASTEPT PE GRUPUL DE PE FACEBOOK: ADMITERE SNG SA VA SPUNETI NOTA ESTIMATIVA. IMPREUNA PUTEM :) HAIDETI!!! :D

Ii las pe cei cu note mari sa zica.A mea e prea mica pt.a avea relevanta in ierarhie.
Tocmai ce ziceam acu'5 minute.....NU VOR sa-si spuna media....cei cu note foarte mari...
Daca au 9 si 10 clar ca stau linistiti oamenii. :)
Ultima modificare: Joi, 5 Septembrie 2013
9iustitia, utilizator
9iustitia a scris:

laws23 a scris:

VA ASTEPT PE GRUPUL DE PE FACEBOOK: ADMITERE SNG SA VA SPUNETI NOTA ESTIMATIVA. IMPREUNA PUTEM :) HAIDETI!!! :D

Ii las pe cei cu note mari sa zica.A mea e prea mica pt.a avea relevanta in ierarhie.
Tocmai ce ziceam acu'5 minute.....NU VOR sa-si spuna media....cei cu note foarte mari...

Eu nu cred ca sunt atat de multi cu 9 si 10.Anul trecut au fost in jur de 10 persoane care au avut nota peste 9.Iar note de 10 nici nu prea am vazut in nici un an.
Lavinia_Ioa a scris:

9iustitia a scris:

laws23 a scris:

Eu nu cred ca sunt atat de multi cu 9 si 10.Anul trecut au fost in jur de 10 persoane care au avut nota peste 9.Iar note de 10 nici nu prea am vazut in nici un an.

asa, asa, ca bine mai suna.
asa zic si eu
sau asa imi place si mie sa cred

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)