avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
Alyna23aug a scris:

referitor la concursul de la CA Bacau examenul este clasic, cu 2 sau 3 subiecte la fiecare materie. Am si eu o intrebare: daca declar ca ultimul loc de munca este altul decat cel unde sunt acum, in cazul in care iau concursul ce se intampla?nu imi pot lua caraterizarea de la actualul loc de munca deoarece nu mi-ar da-o in mod sigur.

Cu aceeasi situatie m-am confruntat si eu, de la locul unde lucrezi nu ti se da caracterizare pt ca ei nu au de ce sa iti faca recomandarea daca tu esti inca angajatul lor. Trebuie de la locul de munca anterior. Eu in cv am notat actual loc de munca si am scris anul 2010-prezent si caracterizarea o cer de unde am lucrat pana in 2010. Nu au fost probleme cand am dat pe post direct, a fost in regula dosarul.
Ultima modificare: Joi, 5 Septembrie 2013
begonia25, utilizator
Nu stiu ce sa zic..daca este obligatorie caracterizarea de la ultimul loc de munca. adica nu se poate aduce o caracterizare de la ultima unitate de invatamant absolvita, rezultatele din evidenta operativa a organelor de politie. Eu de voi fi admisa, am sa sun atat la SNG, desi din ceea ce am citit CSM-ul se ocupa de asta. Din ceea ce am citit pe forum cu privire la anii precedenti, cei admisi vor fi sunati sa se prezinte la Curtile de apel de care apartin, iar aici procedura difera putin de la o curte la alta. Sa revin la ideea principala si am sa-i intreb daca este obligatorie caracterizarea de la ultimul loc de munca sau pot aduce caracterizare de la ultima institutie de invatamant absolvita, rezultatele din evidenta operativa.
In fine, vom vedea ce si cum va fi...important ca pe data de 11 septembrie, dupa ora 17.oo, caci am vazut ca anul trecut s-au afisat dupa ora 17.00 sa avem parte de o surpriza frumoasa, caci cred ca pentru multi este asteptata, asa cum este si in cazul meu.
9iustitia a scris:

geanina n a scris:

salutare,
haideti ca nu mai este asa mult:O
in ce stare mai sunteti?
eu am incercat de 2 zile sa ma tin departe de calculator, m-am plimbat, am mers in vizite, orice numai sa nu ma mai gandesc, dar nu prea a mers, tot la examen imi este gandul.

Eu nu inteleg de ce esti nelinistita daca ai estimat o nota peste 8...mai ales daca ai estimat-o pe baza unei autoevaluari exigente.Mi-e imposibil sa cred ca nu ai reusi cu peste 8.

Nu putem stii care va fi ultima medie de intrare...mie una imi este ft teama sa nu creasca mult media,avand in vedere faptul ca subiectele au fost usurele :(
Lavinia_Ioa a scris:

9iustitia a scris:

geanina n a scris:

salutare,
in ce stare mai sunteti?
eu am incercat de 2 zile sa ma tin departe de calculator, m-am plimbat, am mers in vizite, orice numai sa nu ma mai gandesc, dar nu prea a mers, tot la examen imi este gandul.

Eu nu inteleg de ce esti nelinistita daca ai estimat o nota peste 8...mai ales daca ai estimat-o pe baza unei autoevaluari exigente.Mi-e imposibil sa cred ca nu ai reusi cu peste 8.

Nu putem stii care va fi ultima medie de intrare...mie una imi este ft teama sa nu creasca mult media,avand in vedere faptul ca subiectele au fost usurele :(

Mai usurele decat in toti ceilalti ani?! :O
9iustitia a scris:

Lavinia_Ioa a scris:

9iustitia a scris:

geanina n a scris:

salutare,
in ce stare mai sunteti?

Mai usurele decat in toti ceilalti ani?! :O

Nu stiu ce sa zic...poate ca eu nu pot fi obiectiva...sau poate ca ceea ce mie mi se pare usor altora li se pare greu si invers...depinde de ceea ce stie fiecare cel mai bine.Mie una mi s-au parut destul de usoare si tocmai de aceea ma oftic,ca am gresit prosteste,din neatentie.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)