referitor la concursul de la CA Bacau examenul este clasic, cu 2 sau 3 subiecte la fiecare materie. Am si eu o intrebare: daca declar ca ultimul loc de munca este altul decat cel unde sunt acum, in cazul in care iau concursul ce se intampla?nu imi pot lua caraterizarea de la actualul loc de munca deoarece nu mi-ar da-o in mod sigur.
geanina n a scris:
salutare,
haideti ca nu mai este asa mult:O
in ce stare mai sunteti?
eu am incercat de 2 zile sa ma tin departe de calculator, m-am plimbat, am mers in vizite, orice numai sa nu ma mai gandesc, dar nu prea a mers, tot la examen imi este gandul.
Eu nu inteleg de ce esti nelinistita daca ai estimat o nota peste 8...mai ales daca ai estimat-o pe baza unei autoevaluari exigente.Mi-e imposibil sa cred ca nu ai reusi cu peste 8.
9iustitia a scris:
geanina n a scris:
salutare,
in ce stare mai sunteti?
eu am incercat de 2 zile sa ma tin departe de calculator, m-am plimbat, am mers in vizite, orice numai sa nu ma mai gandesc, dar nu prea a mers, tot la examen imi este gandul.
Eu nu inteleg de ce esti nelinistita daca ai estimat o nota peste 8...mai ales daca ai estimat-o pe baza unei autoevaluari exigente.Mi-e imposibil sa cred ca nu ai reusi cu peste 8.
Nu putem stii care va fi ultima medie de intrare...mie una imi este ft teama sa nu creasca mult media,avand in vedere faptul ca subiectele au fost usurele :(
Lavinia_Ioa a scris:
9iustitia a scris:
geanina n a scris:
salutare,
in ce stare mai sunteti?
Nu putem stii care va fi ultima medie de intrare...mie una imi este ft teama sa nu creasca mult media,avand in vedere faptul ca subiectele au fost usurele :(
Mai usurele decat in toti ceilalti ani?! :O