avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
cristina1990 a scris:

monia1977 a scris:

sa inteleg ca daca ai scris la PP doar incetarea urmaririi penale, scoaterea de sub urmarire si achitarea, de exemplu....ai punctajul max 1.5 ????? Ar fi super, dar sunt putin sceptica...in fiecare an de trei ani nu pot depasi 7 si ceva la materia asta... este imposibila

Eu asa am inteles si asa mi se pare si normal....de unde era eu sa ghicesc ca ei le baga pe toate intr-un singur raspuns? scoaterea de sub urmarire, achitarea, incetarea urmarii penale sunt trei cazuri distincte si este corect sa se puncteze fiecare cu 0.50.

@9iustitia probabil nu stiu sa citeasca contestatiile decat de pe modelul lor, le da cu "virgula" daca este alt model.:giggle:

Eu la INM m-am descurcat mult mai bine la procedura penala decat la SNG, in conditiile in care la INM nu s-au legat de toate maruntisurile si nu am stat cu grija ca nu imi va puncta ceva ca nu am scris exact ca in cod.

:))
mdaa...nu credeam ca voi ajunge sa iubesc grilele de la INM.....dar dupa experienta cu SNG-ul
am mai descoperit inca un motiv pentru a persevera pe drumul INM-ului... :D
Macar nu ma depuncteaza pt. o exprimare nefericita ....

Cei care au dat la inm au dat si la sng ca sa aiba sanse mai multe asa ca printre aia 120 o sa fie unii care s-au pregatit intens pentru inm si au luat 6-7 dar care nu se numarau printre aia macar 300 ...
DOamne si eu acum realizez asta!si eu tot A F am scris cred ca din instinct,nici macar nu m-am gandit ca asta ar putea sa fie o problema!Acum mai am si alte emotii in plus de parca nu erau suficiente!!!
biamarina a scris:

DOamne si eu acum realizez asta!si eu tot A F am scris cred ca din instinct,nici macar nu m-am gandit ca asta ar putea sa fie o problema!Acum mai am si alte emotii in plus de parca nu erau suficiente!!!

Fiti seriosi! traim totusi lumea reala,nu in teatrul absurd... :))

Mai, eu am picat sigur, mi-e si frica de nota exacta. Ma asteptam, dar na. Si chiar nu mi s-au parut absurzi cu cerintele si notarea, dar cred ca voi care stiati bine si v-ati lovit de alte probleme decat nestiinta voastra nu sunteti tocmai fericiti si inteleg.
Eu clar dau si anul viitor si cred ca o sa si intru, pentru ca mi-o doresc foarte tare, ma simt doar prost pentru ca...peste un an o sa fiu mai batrana, si poate ca suna ciudat, dar mi-e aiurea sa ma angajez serios abia la 25 ani, cand ai mei aveau 2 copii si vreo 3 ani de munca deja. "Noroc" ca au crescut astia varsta de pensionare si ma mai consoleaza un pic.:))

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)