avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
Ar fi culmea absurdului sa nu puncteze ca n-ai scris tot cuvantul. :D Demn de dat breaking news la tv....
Insa.....mie nu mi-au luat in seama contestatia pentru ca n-am respectat modelul lor....adica am scris tot ce trebuia...motivat frumos,insa NU formatul sugerat de ei....
sa inteleg ca daca ai scris la PP doar incetarea urmaririi penale, scoaterea de sub urmarire si achitarea, de exemplu....ai punctajul max 1.5 ????? Ar fi super, dar sunt putin sceptica...in fiecare an de trei ani nu pot depasi 7 si ceva la materia asta... este imposibila
si inca ceva... subiectul cu martorii de la PC... ei nu au analizat per a contrario intrebarea ci a fortiori ... asta asa ca o gluma ca si asa avem inimile cat un purice si acu ne facem sperante acu cadem in abisul disperarii... si cat mai e pana la 11......
monia1977 a scris:

si inca ceva... subiectul cu martorii de la PC... ei nu au analizat per a contrario intrebarea ci a fortiori ... asta asa ca o gluma ca si asa avem inimile cat un purice si acu ne facem sperante acu cadem in abisul disperarii... si cat mai e pana la 11......

=D> Bravo! Traiasca a fortiori
Nu e imposibila OJ,doar trebuia parcursa cu atentie....si de mai multe ori.

Ultima modificare: Miercuri, 4 Septembrie 2013
9iustitia, utilizator
monia1977 a scris:

sa inteleg ca daca ai scris la PP doar incetarea urmaririi penale, scoaterea de sub urmarire si achitarea, de exemplu....ai punctajul max 1.5 ????? Ar fi super, dar sunt putin sceptica...in fiecare an de trei ani nu pot depasi 7 si ceva la materia asta... este imposibila

Eu asa am inteles si asa mi se pare si normal....de unde era eu sa ghicesc ca ei le baga pe toate intr-un singur raspuns? scoaterea de sub urmarire, achitarea, incetarea urmarii penale sunt trei cazuri distincte si este corect sa se puncteze fiecare cu 0.50.

@9iustitia probabil nu stiu sa citeasca contestatiile decat de pe modelul lor, le da cu "virgula" daca este alt model.:giggle:

Eu la INM m-am descurcat mult mai bine la procedura penala decat la SNG, in conditiile in care la INM nu s-au legat de toate maruntisurile si nu am stat cu grija ca nu imi va puncta ceva ca nu am scris exact ca in cod.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Septembrie 2013
cristina1990, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)