avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
deci tot noi 3-4 ne sustinm=D>, restul nu ne inteleg:tease:
9iustitia a scris:

Stirbat a scris:

Eu zic că nu trebuie să vă dați prea mult cu părerea înainte de rezultat; atunci se va vedea exact;ceea ce afirmați voi aici nu sunt date certe și mai mult rău-moral - ne facem unii la alții; am văzut mai sus că cineva a scris că au fost din punctul său de vedere subiectele foarte ușoare; eu zic că nu e chiar așa, pe de o parte a fost mult de scris la multe dintre subiecte, iar asta nu înseamnă că au fost foarte ușoare, iar din punctul de vedere al dificultății eu zic că au avut dificultate medie; iar faptul că din ceilalți care urmăresc discuția nu spune fiecare cam ce notă estimează că a luat, cred că oamenii sunt rezervați și așteaptă cu sufletul la gură rezultatul și nu cred că se abțin pentru că au făcut aproape tot ,și de asta stau fără griji; de abia aștept și eu să văd cu cât se intră sunt foarte curioasă și în același timp foarte interesată și stau cu griji pentru că și eu sunt în cauză.

Da...dar asteptarea asta pe mine ma consuma foarte mult.
Si nu-i pot intelege deloc pe cei care stau si asteapta rabdatori...Am de lucrat mult la capitolul "rabdare".Macar daca o lista cu 100 de note avea o relevanta stiam ori alba ,ori neagra.Si ma linisteam in orice caz.....

Da,dar dacă stăm să ne gandim,chiar și o listă de 100 de persoane este irelevantă,avand in vedere ca sunt peste 1300 de candidați...
Lavinia_Ioa a scris:

9iustitia a scris:

Stirbat a scris:

Eu zic că nu trebuie să vă dați prea mult cu părerea înainte de rezultat; atunci se va vedea exact;ceea ce afirmați voi aici nu sunt date certe și mai mult rău-moral - ne facem unii la alții; am văzut mai sus că cineva a scris că au fost din punctul său de vedere subiectele foarte ușoare; eu zic că nu e chiar așa, pe de o parte a fost mult de scris la multe dintre subiecte, iar asta nu înseamnă că au fost foarte ușoare, iar din punctul de vedere al dificultății eu zic că au avut dificultate medie; iar faptul că din ceilalți care urmăresc discuția nu spune fiecare cam ce notă estimează că a luat, cred că oamenii sunt rezervați și așteaptă cu sufletul la gură rezultatul și nu cred că se abțin pentru că au făcut aproape tot ,și de asta stau fără griji; de abia aștept și eu să văd cu cât se intră sunt foarte curioasă și în același timp foarte interesată și stau cu griji pentru că și eu sunt în cauză.

Da...dar asteptarea asta pe mine ma consuma foarte mult.
Si nu-i pot intelege deloc pe cei care stau si asteapta rabdatori...Am de lucrat mult la capitolul "rabdare".Macar daca o lista cu 100 de note avea o relevanta stiam ori alba ,ori neagra.Si ma linisteam in orice caz.....

Da,dar dacă stăm să ne gandim,chiar și o listă de 100 de persoane este irelevantă,avand in vedere ca sunt peste 1300 de candidați...

Asa este...inima mi-a ajuns in gat oricum...:-s
a trecut aproape jumătate din timpul de așteptare;mai avem încă pe atât.Oricum concursul a trecut, iar ceea ce am făcut la concurs este scris pe teze, deci nu avem ce face decât să așteptăm nota
Geanina poți te rog să-mi zici media pe care ți-ai estimat-o?? Sunt curioasă care-i motivul pentru care ai atâtea emoții!! Te afli în aceeași situație cu a mea?? Ma aștept la nota 8, dar mi-e teama că anul ăsta ultima medie cu care se va intra va fi cu mult mai mare decât a mea !!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)